- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли любовта граници?
Здравейте! Започвам така, че той е на 28 години а аз на 17. Заедно сме, но никой не може да ни разбере. Искам да попитам, за вашето мнение за вас любовта има ли граница???
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Мда. За мен има. Вашата разлика ми се вижда въз голямшка. Нито той може да ти разбере живота и проблемите, нито ти неговите. Човек на неговите години би следвало да мисли за семейство вече, а не да се занася с деца.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хм, не знам дали трябва да ти казвам, че е доста голяма разликата ви, защото може би ти това го знаеш!! Ти трябва да си прециниш дали имаш полза от тази връзка, защото наистинина той вече би трябвало да мисли за семейство, деца, а ти готова ли си да му дадеш на тези години.. или ще те чака да станеш на 20+.. ми не мисля..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Абе обичайте се,пък после му мислете !!!
>>DjBelev<<
и за мен има. и съм съгласна със SisiStrange. не виждам как подобно нещо като в случая би продължило повече от месец два максимум. то няма на къде да се развие просто.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В къщи имам пример бе.Продължава вече 20 години (ей след няколко дена имат годишнина) .Майка ми е била на 18,баща ми на 28,10 години разлика.Има винаги начин,това че вие смятате че не може,не значи че е такаПървоначално написано от LeprikonA
![]()
>>DjBelev<<
гледай филма Sorry If I Love You (200, италиански. същата история като вашата.
фак общественото мнение. обичайте се и да не ви пука от никого.
all day... all night... what the fuck?!
ако се обичате какво значение има мнението на другите.
Hostis Honori Invidia
какво ти пука за другите? Гледай на теб да ти е добре.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Като попадна на такова мнение (твърде често в този раздел), започвам да се чудя, в един и същи свят ли живеем изобщо.Първоначално написано от SisiStrange
Вероятно не.Първоначално написано от Blab
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
тогава е било друго. и у нас е подобна ситуацията, но не мисля, че както съм например аз сега на 17 искам семейство, деца тооочно сега. 18 ги правя на пролет и съм 11 клас. 11 клас дечурлига? не, мерси. аз мисля за кандидатстване, за излизания, чакам си свободата с нетърпение, нямам намерение да се вържа за някой, който вече през всичко е минал и надали ще иска да ме чака да се наживея. още повече, че той ще си има неговия си живот. нищо лично, просто това си е моето мнение.Първоначално написано от ForzaFelipe
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
бе да не ти пука
стойте си заедно, щом ви е добре ^^
nigga stole my bike
Аз по принцип съм против тези връзки и при мен е приемливо най-много 5 години, НО забелязвам, че понякога имам някакви тръпки и към 28+ годишни. Не съм сигурна, но вероятно ако човека си струва и ме разбира, бих направила компромис.![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Разликата ви е голяма,да,но дали връзката ви ще има бъдеще зависи само и единствено от вас.И все пак знай,че ще ви е много трудно,именно поради голямата разлика.А и ти си ученичка,след 1-2 години може да отидеш студентка в друг град, или той може да поиска да създаде семейство,да има деца.Дали ти ще му ги дадеш?Затова казвам,че зависи от двама ви.
Има, има.
А твоя е педофил.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
+1Първоначално написано от error92
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Няма смисъл да се влияеш от хорското мнение.
Важното е за вас разликата да не е проблем.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Моето мнение е, че ще ти е много добре с тоя човек. По - зрял е.
И недей да питаш в форум дали любовта има граници..
Границите самите ние си ги поставяме или не. Това е!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз пък съм съгласна със Сиси и тук не става дума за тесногръдие. Повечето гледате на тва като на забранена любов, следователно да не ти пука и бори се за нея ала бала. Но ако погледнеш реално твоя партньор вече е преживял всичко, което ти сега преживяваш особено пък в тая възраст 17-18. Тепърва почвате да живеете да излизате, предстоят още толкова неща да се нагледате. Мъжете към 30 вече имат съвсем други мисли, желания и цели. Дори ако излизате с твои познати на твоята възраст той ще е като някакъв чичко - имам позната която ходеше с момче десетина години по голямо от нея- като тя на 17 той на 28-29. Еми смешно е, седнали с нейни дружки и той там като надзорник. Ама айде тва да вие проблема дето се вика. Има още толкова работи които ще ви отдалечават,дори да си мислиш сега, че разсъждавате по един и същи начин- не е така.
Друг пример - момчето на 30 тя на 20- ожениха се, еми кой квото ще да казва ама на 20 си е раничко за женене.
В общи линии виж как ще се развият нещата, ама като цяло не си е работа по мое мнение.
не няма граници.. това е любов..