- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли любовта граници?
10години всъщост не е толко много,но като си на 20 не би тръгнала с 50годишен дядка,нали?
Има,като се усетиш как чичката те търпи само за едното ебане.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Единственото мнение в цялата тема, с което съм съгласна.Първоначално написано от error92
Реално погледнато годините са просто число, което не отговаря нито на умствения багаж, нито на предпочитанията или на преживяното, разбиранията, интересите, целите в живота.. Нищо!
Лично на мен ми е супер глупаво, когато виждам хората да им отдават такова огромно значение.
Ако се разбирате, харесвате и виждате бъдещето си заедно, тогава къде е проблема? Няма нужда да питаш по форумите. Най-вече пък в този.
И спря да се върти за миг земята..
За някои хора годините имат голямо значение, за други нямат никакво. Ако и двамата сте от втория вид, нямате проблем.
Айде, айде. Светът се върти главно около секса днешно време. Всеки държи някой, само заради това. И да се отрича надмощието на секса над ,измищльотината любов е тотално излишно. Преди е било с цел размножение, сега е с цел удоволствие и всеки гледа и търси само това. Има и изроди с друго виждане, но главно са с това.Първоначално написано от Verminaard
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Имах съученичка,която когато беше на 14 г. се запозна с момче на 21г.Днес те все още са заедно и все така влюбени.Но разбира се,това е до човек.Лично аз,не приемам такава разлика,що се отнася до мен.Иначе има ли любов - нека.Не трябва да те интересува мнението на околните,а твоето собствено.
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥