- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стоя си и се чудя...
Какво става??
Хората се зарибяват с други от скука, от СКУКА, не от чувства. Държат по няколко, играейки си с чувствата им, за да си начешат егото. Момче зарязва момиче, което харесва много, защото няма да е лесна и няма да му пусне веднага... Момиче оставя момче, защото няма възможност всеки път да я черпи и да й купува скъпи подаръци. Как може да хората да сме станали толкова повърхностни? Все едно не обръщаме внимание на истинското заради неопределен блясък? Да не смееш да се влюбишМнения?
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Лоши и повърхностни хора има навсякъде. Абстрахирай се от тях и си живей живота. Далеч не всички са така.
Според мен много от тях се държат така сега, защото карат пубертета и в един момент като улегнат малко, ще си сменят ценностната система. Други няма да я сменят и ще си останат нещастници, но това си е техен проблем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно така е.. Затова взех и аз да не си давам много зор. На когото му пука достатъчно за мен ще намери всякакви начини за да ми го покаже пък на когото не му пука, то си личи също.
Тъжна работа... не знам кво да напиша, щото акъла не ми го побира всичко тва и не мога да разбера тоя начин на мислене...
Единствено се радвам, че съм избягала от цялата тази лудост.
+1Първоначално написано от SisiStrange
Пий една студена вода, не си заслужава да мислиш за глупости![]()
Тотално учудена и тъжна съм от всичко случващо се около мен..
Ужасно е всичко.. Хората вече не гледат как да бъдат щастливи, а как да бъдат по-оборотни и как да имат изгода, но не душевна, а материална.
Нищо не мога да направим.. ще седим и ще ги гледаме .. те ще ни се чудят и ние ще им се чудим.. на това което правим..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от nepowtorima
ко речи ?
Проблема не е че има такива хора,проблема е че тези,различните,почват да правят същото,защото сякаш ако не са такива,няма да успеят в нищо...Най-жалкото е че май наистина е така...
>>DjBelev<<
Какво има сега пък?Първоначално написано от error92
Кой на какво се чуди, нищо не мога да направим ?май чуденето и тъгата ти идват в повечко..почини си малко
![]()
Имах предвид, че ние ще ги наблюдаваме как нараняват хората, които ги обичат.. как могат да бъдат толкова алчни и да имат само материална изгода. Аз това освен да го наблюдавам.. не, не се заемам да се опитам да го поправя... бих искала, но е прекалено голяма отговорността..Първоначално написано от error92
А те ще ни гледат как сме нормални, как сме щастливи и надявам се все някога ще осъзнаят, че и те могат да бъдат щастливи, но надали вече ще бъдат искани от някой..
Надявай се...по вероятно е ти да стоиш и да ги гледаш колко са щастливи...Не те знам вярваш ли в глупостите "всичко се връща" ала бала...Такива момичета може да ги видиш в скъпите коли,собственост на богати момченца от същия род,а ние ще стоим и ще ги гледаме само![]()
>>DjBelev<<
За съжаление е така.Първоначално написано от ForzaFelipe
nepowtorima, няма такова нещо. Всеки като се промени, по един или друг начин бива оценен. Според мен тези неща се надрастват от повечето. Във всяко общество си има черни овце, разбира се, но няма логика да се вторачваме точно в тях. По-голямата част в един момент им минава лигнята, изведнъж се оказват затрупани от отговорности, мама и тати не дават толкова парички вече и постепенно се променят. Поне аз имам такива наблюдения. В началото (прогимназията) всички бяха просто ужасни, както и в първите години на гимназията. Тресяха ги яко хормони, ниско самочувствие, неразбраност... абе пубертет. После лека полека ги наблюдавах как повечето се оправят. Започнаха да се обличат нормално, да говорят като хората, да си търсят сериозни връзки и тн. Сега, в университета такива изпълнения (като описаните) практически няма или просто са такава рядкост, че не им обръщам внимание. Не се отчайвайте.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Честно казано, не ме засяга.
Не съм такава, не постъпвам по този начин и не общувам с хора, които постъпват така.
Ти сега ли разбра,че светът се е напълнил с повърхностни хора?Е,има си и изключения,но те са се скрили някъде или поне аз не мога да ги открия.
Дано успеем да ги намерим преди да сме се сбръчкали,разболели и умрели.Първоначално написано от NC
(малко черен хумор).
То в днешно време и по-ценни неща(имам предвид характер,качества) не се ценят,ти искаш на черния хумор да се обръща специално внимание.Първоначално написано от NC
Според мен си тъпа, също така си фрустрирана, че никой не се зарибява с теб или пък си била зарязана от някого, на когото не си пуснала.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
all day... all night... what the fuck?!
Когато смениш гледната точка, ще спреш да виждаш тези идиоти.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ