.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    Търговище

Плодов режим

Здравейте, вчера на 16 ноември, когато карах час по ФВС и играх баскетбол си спуках нелепо глезена. Сега съм с гипс и си седя вкъщи. Та към темата : можете ли да ми предложите някакъв плодов режим, тъй като не трябва да качвам тегло в никакъв случай. Попринцип спортувам по 2 часа и половина на ден, но сега рязкото спиране не знам как ще ми въздейства. Благодаря ви предварително, за отделеното внимание !

П.С на 15 години съм.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Кофти...

Препоръчвам ти да ядеш умерено, съмнявам се да качиш толкова рязко., така, че спокойно. Плодов режим по това време на годината...нито е удачно, нито е възможно.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Нито пък е удачно да ядеш плодове,за да сваляш килограми.Все едно да вървиш срещу течението теглейки кораб..

Повече от фен
    Повече кайлций, повече месо и плодове. Махни бързите въглехидрати и ще е Ок.

Град
    София
    "Повече калций и повече месо" в едно изречение УОУ !
    Както и да е...

Възполвай се от многото зеленчуци този сезон. Особено зеленолистните. От плодовете - стафиди, смокини, сливи, тикви, дюли, круши, но наблягай повече на зеленчуците и зърнените храни, семената и ядките.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    "Повече калций и повече месо" в едно изречение УОУ !
    Както и да е...

Възполвай се от многото зеленчуци този сезон. Особено зеленолистните. От плодовете - стафиди, смокини, сливи, тикви, дюли, круши, но наблягай повече на зеленчуците и зърнените храни, семената и ядките.
    Не те разбрах? Какво му е на калция, на месото или пък на плодовете в едно изречение?! Доста... странно се изразяваш?! В колко изречения смяташ, че е правилно да ги разделя? И защо, че ми е безумно интересно?

Град
    София
    Месото е киселинообразуваща храна и като цяло пречи на усвояването на калций. Не е добре и да се комбинира с млечни продукти.

Повече от фен
    Месото е киселинообразуваща храна и като цяло пречи на усвояването на калций. Не е добре и да се комбинира с млечни продукти.
    И защото съм ги сложила в едно изречение, то означава, че казвам да яде заедно месо със млечни продукти? Никъде, ама никаде не съм казвала такова нещо! Изброявам храни със запетайки помежду им. Нито казвам да яде месо със сирене и мляко примерно, нито нищо.. Не те разбирам изобщо..

Град
    София
    Смисъла е, че не е удачно да и предлагаш да яде повече месо, ок ?!

Прием на месо за калции = epic fail

Все едно да ям захар,за да си набавя протеин..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Прием на месо за калции = epic fail

Все едно да ям захар,за да си набавя протеин..
    Не съм казвала да яде месо за калций, бе човек?!

Повече от фен
    Защо??? Аз когато бях в нейното положение лекари ме посъветваха да наблягам на тези храни и нямах никакъв проблем. Ти по-добре от лекарите ли знаеш? Я стига..

Да,ся прочетох И месо,а не ОТ месо

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Защо??? Аз когато бях в нейното положение лекари ме посъветваха да наблягам на тези храни и нямах никакъв проблем. Ти по-добре от лекарите ли знаеш? Я стига..
    Ти четеш ли или ?!

Месото е киселинообразуваща храна и като цяло пречи на усвояването на калций.
    Е за т'ва не е удачно. Казвам го чисто информативно.

Препоръчала съм на автора/авторката режим, хем здравословен, хем алкализиращ, хем ще си набави по-лесно усвоим калций. Повече няма какво да се каже по темата.

Значи, според Rebirthing хората, които ядем месо, не трябва да пием мляко и да ядем сирене. А хората, които ядем сирене, не трябва да ядем месо... Интересно ...

Супер фен Аватара на djipsito
    Абе лекарите са казали, единствените неща с които може да се прекали без да има някъв страничен ефект са зеленчуците и секса.. Второто малко си гипсирана, за да го правиш, ама за първото няма проблем.

И все пак не яж само и единствено зеленчуци де...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Зависи колко и как ще прекалиш

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Зависи колко и как ще прекалиш
    Да не навлизаме в друга тема...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Да не забравяме и с колко ще прекалиш и как ще те прекалят те

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Значи, според Rebirthing хората, които ядем месо, не трябва да пием мляко и да ядем сирене. А хората, които ядем сирене, не трябва да ядем месо... Интересно ...
    Не и в едно хранене.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Ти четеш ли или ?!

Месото е киселинообразуваща храна и като цяло пречи на усвояването на калций.
    Е за т'ва не е удачно. Казвам го чисто информативно.

Препоръчала съм на автора/авторката режим, хем здравословен, хем алкализиращ, хем ще си набави по-лесно усвоим калций. Повече няма какво да се каже по темата.
    А ти четеш ли? Къде изобщо съм казала да ги яде заедно, на едно ядене и т.н.? Първо не биваше да ги слагам в едно изречение, след това си измисляш някакви неща... Какво точно целиш? Не те разбирам.. Освен това, от това, което си и препоръчала не виждам как ще си набави необходимите и по-големи количества калций за човек в нейното състояние. От стафиди, круши, пълнозърнести и зеленолистни ли ще си го набави? Не трябва да качва рязко тегло, но и не трябва човек в такова състояние да кара само на нещата, които предлагаш.

Град
    София
    Аз изобщо не разбирам, за какво първоначално и написа "повече месо" след като момичето явно иска плодов режим ?!
    И ако знаеше колко калций има в зеленолистните зеленчуци нямаше да напишеш такива глупости.

Аре лека вечер ^^.

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    млякото заздравява костите
    "Родителите твърдо вярват в тази теория, окуражавани от традиционната медицина. Но истината е, че млякото и млечните продукти отслабват костната система и повишават риска от развиване на остеопороза.
    Остеопорозата е резултат от загуба на калций, а не от недостатъчно приемане на калций. Млечните продукти поради високото съдържание на протеин причиняват загуба на калций. При изследване на остеопорозата е установено, че тя е свързана с консумиране на големи количества млечни продукти. Така че, който иска здрави кости, не бива да пие мляко."

Статията е от сп. Тема , не е някакво съчение по картинка, а научно обоснована. Ако на някой му се чете ( в което силно се съмнявам) ето я цялата :
    http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=474&aid=11233

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    млякото заздравява костите
    "Родителите твърдо вярват в тази теория, окуражавани от традиционната медицина. Но истината е, че млякото и млечните продукти отслабват костната система и повишават риска от развиване на остеопороза.
    Остеопорозата е резултат от загуба на калций, а не от недостатъчно приемане на калций. Млечните продукти поради високото съдържание на протеин причиняват загуба на калций. При изследване на остеопорозата е установено, че тя е свързана с консумиране на големи количества млечни продукти. Така че, който иска здрави кости, не бива да пие мляко."

Статията е от сп. Тема , не е някакво съчение по картинка, а научно обоснована. Ако на някой му се чете ( в което силно се съмнявам) ето я цялата :
    http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=474&aid=11233
    Списание Тема не е медицинско списание, а относно млечните продукти, месото и плодовете - бях посъветвана от двама лекари, които следяха състоянието ми при абсолютно идентичен случай с нейния. Смятам да повярвам на лекарите, които ми помогнаха , а не на поредната статия в списание.
    Rebirthing, по-важното е да ми изясниш кои мога да слагам в едно изречение...Хахахаха!

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Аз бих сложила простоват и месояден в едно изречение Нещо като Бойко Борисов, похапващ свински уши .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си