Дрънкаш пълни глупости. Не всеки иска да спре да яде месо, ако не си забелязала? Давам ти нагледни примери: пилешкото месо и по-точно пилешките гърди са с най-малко мазнини. Витамините разбира се, че ще се намалят като ги сготвиш, но не се унищожават. Ти и чушка да опечеш, пак ще и намалеят витамините. Рибата съдържа киселини, които намаляват холестерола. Както и да я вариш, пържиш, печеш, пак си ги съдържа. Пуешкото месо (представи си, дори когато е готвено) е богато на вит. В, желязо, фосфор, протеини, цинк, който укрепва имунната с-ма. Нищо нередно не виждам в това, човек който трябва да си задържи сегашното тегло или да отслабне, да яде месо. И да, в повечето нормални диети, които не предразполагат към анорексия(и вс. др. хранително разстройство), съдържат И месо, И млечни продукти, И зеленчуци. В каква подредба вече е друг въпрос.