- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Отново се разготвих + снимков материал
Абе хора, е сега ми щукна, взех си продукти и мисля да тропна едно хорце и да направя мъфиниОбаче се колебая... дали да сложа банани и киви или да сложа само банани? Вие какво ще речете?
Ще ги направя кафяви с украса от бяла сметана.
Дали ще си ходи кивито с банана смесено? Или да ги направя два вида по отделно?
Thanks in advance...
Форумната готвачка ти мин.път беше пуснала едни мн яки мъфини .според мен ще е по яко по отделно да ги напраиш. после да качиш пикчърс да почерпиш![]()
![]()
Уникални стават . Представям си като ги украся. наче ги разделих, едните са кафяви с банан, а другите са бели и с киви вътре. Много яки формички съм си купила зам ъфиннннниииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мммм... :P :P
ее кул тогава ше чакаме снимки брао на готвачката повече такива да има
Айде, ето го първото украсено мъфинче на кака![]()
![]()
, бахти якия мъфин
![]()
Мерсиииии, има около още 30 мъфина, още няколко като този ще направя и другите вече с бяло и на завъртулка.![]()
bravo mnogo krasivo e stanaloПървоначално написано от HellOfaHottie
добра си![]()
мерсиии мерсиии![]()
![]()
има тема за тея работи стига спам
Creative Technologie
Пич, пичке, тфа е раздел кофата и може да се публикува сичко. риийш ли аре сега беги
Мацка супер яка украса направо ми останаха очите. евала едва ли много от тоя форум могат да сеп охвалят с тези умения![]()
Останаха ми очичкитеуникааааалнииии
mom4e sam
Как направи украсата?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ОМГ..Колко е красивоПрати ми го по еконт!
![]()
със специален пош едно по едно редих ресните докато стане като цветенце
кой ти каза това ве, подлогаПървоначално написано от NewMessage
n00bs
begai waПървоначално написано от yakuza_
mom4e sam
маЦка Еваларско за мъФините изглеждат като от сладкарница еВала ти между др,. и преди си пускала мъфини и е бяха мн яки. брао брао др да се засрамат
Първоначално написано от yakuza_
--------------------------------------------------
![]()
----------------------------------- <--- Аиде сега наистина бегай ако на камила такова аман от бок л у ци меаннн
оххх newmessage не се занимавай с такива хора няма смисъл работата е просто да подминаваш постовете им....Мерси много за милите думи на всички!
Като правя нещо пак ще пусна снимки
![]()
от къде си сигурен, че това не е извън границите ве, бахурПървоначално написано от NewMessage
n00bs
Някой каза ли нещо или това беше вятъра?![]()