- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На мен ми е
тъпо. Тъпо ми е по три пъти на ден. Ставам към девет и ми тъпо. Взимам душ, което само по себе си не е тъпо, ама не променя особено нещата. Закусвам някакви неща, които нито виждам какви са, нито бих погълнал в нормално състояние. И ми е тъпо. Пускам компютъра, пиша някое домашно, тъпо ми е. Баба ми ме занимава с глупости. Тя е затъпяла. Или просто винаги си е била тъпа. Уотевър, тъпо е да говоря за роднините си така. Обядвам, тъпо ми е, излизам за даскало – в даскало не е скучно, ама ми е тъпо. Ако бях голям щях да ходя на работа, ама пак щеше да ми е тъпо. Отивам на час – голяма тъпотия. Говоря си с някви хора в междучасията и ми е тъпо. Не, че на повечето им пука – тъпо. Заедно с голямото междучасие идва и голямата тъпотия. Виждам много хора – много от тях са тъпи. К’во пък, и аз съм тъп. Няк’ви хора си пушат около даскало. Абе, тъпо е да пушиш, ама на мен така и така ми тъпо... се тая, ня’а пуша. Влизам пак в час. Тъпотия. Свършвам даскало, намирам някакви хора, с които да си ходя, защото иначе ще ми много тъпо. Прибирам се в нас да хапна набързо. Ям някакви тъпи неща. Ножът ми – и той е тъп. Ножът поне се остри лесно. Отивам да танцувам. Там не е толкова тъпо, ама някои фигури ме карат да се чувствам умствено изостанал. С други думи – тъп. Поне се разсейвам, де. Нищо, че после ще изляза от тренировката и сто про ще ми стане тъпо. Е, свършвам тренировка и – о! изненада – тъпо ми е. Влача се към вкъщи с кака Вили. Тя е пич, ама на мен пак ми е тъпо. Прибирам се в нас, просвам се на леглото, тъпа история. Гърча се в леглото час-два. От тъпотия, да не си помисли някой, че ми има нещо, или че съм болен. Заспивам, сънувам някви неща. Те и те са тъпички. Сутринта се будя и повтарям. Доста тъпо, а?
Не виждам какво общо има темата с любовта. Местя я в правилния раздел.
на мен пък проблемът може да ми е свързан с любовта, нищо, че не е толкоз очеизвадно. от кога стана калайджия, откога ти почерня дупето
И сега какво се очаква от нас? Да те забавляваме ли?
В пубертета е така, споко ще ти мине.
Цъкай WoW.
Сериозно.. и аз съм имал такива моменти. Щом проблемът, казваш, ти е свързан с любовта, намери си тръпка. Момиче демек. Не знам на кви години си, но давай. Ся ше питаш как... бая се е изписало по тая тема.
Temet Nosce
벨야카
Щом абсолютно всичко ти е тъпо, познай ние какви изводи си вадим за теб от тази тема...
Говори си сам, за да водиш интелигентни разговори.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
То не може постоянно да ти е остро. Затова е добре човек да оценява хубавите моменти.![]()
Тъпо ти е,добре,но направи нещо по въпроса,вместо и тъпи теми да правиш.
Няма и да се изостри, така да знаеш!
Невероятен разказ!!! Кака Вили ми е любимият герой![]()
След време няма да ти е тъпо, спокойно.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
На мен ми е тъпо по три...ста пъти на ден.Ама не пиша,че другите са тъпи.Не пиша тъпи теми.Тъпо,а?В математиката ми е тъпо на квадрат по логаритъм на функция,в българския ни е тъпо заедно с Христо Ботев,във физическото тъпеем като...Тъпо,тъпо.Не ви ли стана тъпо и на вас?
Общо взето, "бла бла бла -тъпо...."
Тъпей си със здраве![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
+Първоначално написано от CoNviCt
![]()
Намери си нещо, което да не е тъпо, може би ще се измъкнеш скоро от ,тъпотията'![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Бий си една злобарка и няма да ти е толко тъпо,копеле.![]()
Право???Първоначално написано от iiordanova
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Изправи го иска да каже.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Ох,метафорично казано!Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Под "право" имам предвид интересно,забавно.. блах,блах.
Човеек,пишеш същите неща като един мой познат.Не си сам,спокойно. : ) Както споменаха по- горе ще отмине тоя период.Недей да мислиш за тва.
Аман от оплакващи се.
Вземете живота си в ръце и няма да ви е "тъпо".
^ що бе, аз съм си го взел в ръце. занимавам си се с какви ли не нещица.
На мен ми е тъпо по три...ста пъти на ден.Ама не пиша,че другите са тъпи.Не пиша тъпи теми.Тъпо,а?В математиката ми е тъпо на квадрат по логаритъм на функция,в българския ни е тъпо заедно с Христо Ботев,във физическото тъпеем като...Тъпо,тъпо.Не ви ли стана тъпо и на вас?
ама на мен не са ми скучни предметите. просто ми е малоумно депресирано понякога в тия часове. А Ботев е готин, само че темичките по него са малко еднообразни. Та все се чудя как да си ги разнообразя.
Няма и да се изостри, така да знаеш! що е, в момента е една идея по-остро
Просто си описвам дъ аверидж дей, когато съм сдухи. half-trolling, half-complaining.
общо-взето умри ми даде най-полезния съвет, по тоя параграф си действам постоянно
абе не е готино да ти боцнат егото