- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На мен ми е
Е, ти нямаш ли си приятели, които да ти правят НЕтъп деня?Ако и приятели си нямаш си намери гадже и няма да ти е тъпо?
![]()
Звучиш ми точно като в някаква преходна пубертетска фаза. Може би между 15 и 16 години. Може и да си малко отгоре.
Ще премине. Ежедневието скоро ще те погълне и просто няма да имаш време да си мислиш колко ти е "тъпо". Знам, защото неколкократно съм преживявала същото, включително с полуанглийските изказвания и безкрайната скука в училище.
Скоро ще премине.Остава ти малко,само целият живот.Първоначално написано от ThroughStruggle
Човек,знаеш ли какво се сетих?Да не си в нещо като цикъл целият месец?Цяло проклятие е това..винаги сприхав,винаги ще ти е тъпо и никога няма да ти стигат парите
^^ Даа !!![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Менделеев не е от нашия класПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
всъшност се чувствам сам като куче на моменти. имам с кой да излизам, говоря си с хора и т.н., просто... бе де да го знам точно.Първоначално написано от Addy96
REGGAE BOOM <3
Ееее, каква кефска тема! Имаш готин изказ, почни да пишеш разказчета (може и да си почнал вече, де).
Някак е хубаво, когато другите преживяват същите лошави чувства като мен, поне не съм сама в самотата си.
Деца.Първоначално написано от CoNviCt
Менделеев е с всички вас от 7 до 10клас.![]()
Права си!Сега повтаря десети...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa