Какъв е най леснят начин да забравиш любовта
Странични занимания като - излизане с приятели, записваш някакъв спорт, който да ти отвлича вниманието, ако имаш някакво хоби също е добра идея да се занимаваш с него, нови запознанства и малко по малко стават нещата. Седенето вкъщи не помага особено.
Пък току-виж си срещнал и нова любов.
Първата ми любов я преодолях със Наркотици и не ме срам да го кажа защото чуствата са си чуства а сега са 10 пъти по силни
И как по-точно ти 'помогнаха' наркотиците?Първоначално написано от Ghost91
На 20 години съм как може 22 годишно момиче да ми влезе толкова под кожата мъчи ме това че немога да и осетя чуствата
ми незнам пробвала ли си такива болкуци но по някав начин не ти позволява да те боли
Необходими са воля и всякакви занимания,каращи те да мислиш за всичко друго,но не и за този,когото искаш да забравиш.Казват,че и времето лекувало,но не съм сигурна.На мен ми помогна-ученето,не толкова волята.Просто от учене имам/имах малко свободно време,за да мисля,а пък и когато се отдалечиш,усещаш как това допълнително би ти помогнало,стига да позволиш.
да но като искам да съм със нея от каде да дойде тази воля макар че ме наранява
Щом те наранява-прецени кое е по-ценно:да продължи да си играе с теб или да сложиш край на болката.Мисля,че по-лека би била болката от това,че не си с нея,отколкото като знаеш как те върти на пръста си.Първоначално написано от Ghost91
Изневяра би ли помогнала
За какво да изневеряваш?С какво би ти помогнала тя?Само би се превърнал в жалко същество като нея.А и фактът,че се чудиш как да й го върнеш,в случая чрез изневяра,ме навежда на мисълта,че любовта ти не е толкова голяма,колкото искаш да я изкараш.Първоначално написано от Ghost91
Голяма е просто искам да убия чуствата си към нея но несъм сигорен че ще се получи
Неполучавам подкрепа никаде уж приятелите ми ако излезна с тях единствената подкрепа е да ме карат да употребявам боклуци а Семейството ми подкрепят нея...
Обясни ми първо как си се влюбил в някоя, дето не споделя чувствата ти?
Temet Nosce
벨야카
преди месец два беше различно
Единствения начин с който можеш да забравиш човека е да го заместиш с друг. Иначе....болката и спомените си остават постоянно, дори и да се разсейваш с други занимания.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
обадих се на бифшата дали не правя грешка защото бяхме щастливи а е приятелка със братовчетка ми и е говорила някои хубави неща за мен
Докато продължаваш да я търсиш,няма да я забравиш.Първоначално написано от Ghost91
ъъъ... не знам всъщностнапиваш се хубавичко или си намираш друг(а), а може и двете.
![]()
то просто ти минава когато трябва да ти мине. аз имам един ужасен навик да извиквам образа на въпросния човек в съзнанието си и да предъвквам хиляди "ами ако"-та, докато накрая изперкам тотално. и затова си усложнявам всички малки неща, ама само за себе си - отвън що изглеждам толкова спокойна и повърхностна, не знам. то ти минава постепенно и чувството минава от едно в друго - в началото е копнеж да сте пак заедно, после тъга, примирение, огорчение... всякви такива, различно е. но минава.
![]()
но трябва да си наложиш на волята да не го търсиш повече, да не му гледаш снимките и да не чакаш да ти пише като го видиш онлайн в скайпа.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Това е химия...Първоначално написано от umri
Е,авторе относно тебе....Сега ти е момента да живееш ,не като станеш на 40 с 2деца...
Не отдавай толкова голямо значение...живей си живота до като е време...