.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Любов

Любов

Какъв е най леснят начин да забравиш любовта

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Странични занимания като - излизане с приятели, записваш някакъв спорт, който да ти отвлича вниманието, ако имаш някакво хоби също е добра идея да се занимаваш с него, нови запознанства и малко по малко стават нещата. Седенето вкъщи не помага особено.

Пък току-виж си срещнал и нова любов.

Първата ми любов я преодолях със Наркотици и не ме срам да го кажа защото чуствата са си чуства а сега са 10 пъти по силни

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Ghost91
    Първата ми любов я преодолях със Наркотици и не ме срам да го кажа защото чуствата са си чуства а сега са 10 пъти по силни
    И как по-точно ти 'помогнаха' наркотиците?

На 20 години съм как може 22 годишно момиче да ми влезе толкова под кожата мъчи ме това че немога да и осетя чуствата

ми незнам пробвала ли си такива болкуци но по някав начин не ти позволява да те боли

Мега фен Аватара на sasha_90
    Необходими са воля и всякакви занимания,каращи те да мислиш за всичко друго,но не и за този,когото искаш да забравиш.Казват,че и времето лекувало,но не съм сигурна.На мен ми помогна-ученето,не толкова волята.Просто от учене имам/имах малко свободно време,за да мисля,а пък и когато се отдалечиш,усещаш как това допълнително би ти помогнало,стига да позволиш.

да но като искам да съм със нея от каде да дойде тази воля макар че ме наранява

да но като искам да съм със нея от каде да дойде тази воля макар че ме наранява
    Щом те наранява-прецени кое е по-ценно:да продължи да си играе с теб или да сложиш край на болката.Мисля,че по-лека би била болката от това,че не си с нея,отколкото като знаеш как те върти на пръста си.

Изневяра би ли помогнала

Изневяра би ли помогнала
    За какво да изневеряваш?С какво би ти помогнала тя?Само би се превърнал в жалко същество като нея.А и фактът,че се чудиш как да й го върнеш,в случая чрез изневяра,ме навежда на мисълта,че любовта ти не е толкова голяма,колкото искаш да я изкараш.

Голяма е просто искам да убия чуствата си към нея но несъм сигорен че ще се получи

Неполучавам подкрепа никаде уж приятелите ми ако излезна с тях единствената подкрепа е да ме карат да употребявам боклуци а Семейството ми подкрепят нея...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Обясни ми първо как си се влюбил в някоя, дето не споделя чувствата ти?
    Temet Nosce

벨야카

преди месец два беше различно

Супер фен Аватара на lubovvv
    Единствения начин с който можеш да забравиш човека е да го заместиш с друг. Иначе....болката и спомените си остават постоянно, дори и да се разсейваш с други занимания.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

обадих се на бифшата дали не правя грешка защото бяхме щастливи а е приятелка със братовчетка ми и е говорила някои хубави неща за мен

обадих се на бифшата дали не правя грешка защото бяхме щастливи а е приятелка със братовчетка ми и е говорила някои хубави неща за мен
    Докато продължаваш да я търсиш,няма да я забравиш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ъъъ... не знам всъщност напиваш се хубавичко или си намираш друг(а), а може и двете.
    то просто ти минава когато трябва да ти мине. аз имам един ужасен навик да извиквам образа на въпросния човек в съзнанието си и да предъвквам хиляди "ами ако"-та, докато накрая изперкам тотално. и затова си усложнявам всички малки неща, ама само за себе си - отвън що изглеждам толкова спокойна и повърхностна, не знам . то ти минава постепенно и чувството минава от едно в друго - в началото е копнеж да сте пак заедно, после тъга, примирение, огорчение... всякви такива, различно е. но минава.
    но трябва да си наложиш на волята да не го търсиш повече, да не му гледаш снимките и да не чакаш да ти пише като го видиш онлайн в скайпа.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Обясни ми първо как си се влюбил в някоя, дето не споделя чувствата ти?
    Това е химия...

Е,авторе относно тебе....Сега ти е момента да живееш ,не като станеш на 40 с 2деца...
    Не отдавай толкова голямо значение...живей си живота до като е време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си