- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендии
Някой да знае кога се превеждат стипендиите,защото като сме с карта и е много тъпо така,дали края на месеца?
Декември, януари... Там някъде, ще ги преведат всички наведнъж. xD
Има да чакаш още доста.....
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Излезли ли са резултатите вече,че да правиш догадки,кога ще можеш да ги изтеглиш?Първоначално написано от desimikalsen
ние вече си ги взехме за 2та месеца ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Дам, и при нас така ^^ Но миналата година ни ги бавиха чак до януари и всичките наведнъж, абе не знам как ги разпределят по училищата..Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Някой да знае след завършен 8ми клас (езикова) с успех над 5 и 50 получава ли се стипендия? Смисъл зачитат ли я като година или я смятат за нулева. Моля обяснете ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^ стипендия - 10 клас. 8 клас не е баш нулева година, 'щото повечето оценки влизат в дипломата за средно образование, която е нужно да представиш, когато подаваш молба за стипендия.
Годишните оценки от 8ми клас, ако са над 5,50 се взима стипендия или поне аз си взех!Първоначално написано от millmii
И бях много горда с мойто 5,76..9ти клас първия срок имах 5,46 и много ме е яд, че я изпуснах :@ А годишните от 9ти клас са ми 5,80
А не е като да зубря или нещо такова, но все пак успявам за сега (да чукнем на дърво) хубаво е усещането, че по някакъв начин си заработил парите за себе си
![]()