- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На ръба съм ,помощ.
Не бъди путката във вашата връзка ... колкото и да я обичаш , не й го показвай изцяло . Като тичаш след нея и я молиш , много ясно че ще се гаври . Поставяш й ултиматум - " С мен ли си , или не ? " ,каквото и да ти отговори - приемаш го . Ако те обича ще се върне .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
ами ако не те обича а просто твърди така за да се измъкне и дава изневярата като причина за да те заебе без да е тя виновна.. и да избегне това да ти каже че не иска да е с теб..
Преди 3 години направих същото с един, той беше много досаден и му личеше от километри колко е влюбен и че би направил всичко за мен. Е, отвори ми се възможност да го обвиня в изневяра, карахме се, сдобрявахме се и след 6 месеца всичко приключи, така и не разбра, че накрая не беше желан, след 3 години, този човек продължава да ми обяснява, че ме обича, прави си сметка. Продължиш ли по-същия начин и ти ще свършиш така. Аз разбрах своята тъпа постъпка (все пак бях 13г. пикла), не губи достойнството си, заради човек като нея, тя не го заслужава.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.