- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите по въпроса?
Здравейте!Искам да Ви питам според вас може ли едно момче,което е било с много момичета,повечето от които к*рви,а той самият също е курвар,като срещне дадено момиче да се промени заради него?Срещнал е момиче,което е различно от останалите и е решил да се промени заради нея?Възможно ли е един такъв "тип" да се промени в името на нещо истинско?![]()
Много зависи от момчето. Знаеш,характера му и т.н. Зависи от това дали момчето наистина иска да се промени.
Но попринцип може. Няма невъзможни неща.
П.С. Ще едит-на по-късно.
Аз не вярвам много,много.Такива неща стават повече по филмите.
Апф, естествено, че е възможно. Ама много зависи от човека...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Всичко си зависи от човека,няма как всички да са под общ знаменател.
можеш, но ако не успееш - с тези най-много пари.и все пак е интересно, мамка му...
all day... all night... what the fuck?!
Хаха и накрая се превръщаш в пълен тъпанар ,че си тръгнал с Курвар......Тъи ли се свършил светът ... тъи ли само к*рви и к*рвари останаха !![]()
![]()
![]()
All under heaven........
Ако самият той го пожелае,възможно е естествено.
Но насила хубост не става.
Може разбира се.
аз познавам човек дето е курвар и е минал 30 жени за около 5 години и сеа е вече нормален пич.
Най-тъпата песен на всички времена - http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY
Ще ми се да кажа, че е възможно, но това са редки случаи. Зависи от характера и манталитета, вижданията му. Но един човек се променя, когато е все още малък - говоря за периода от 7-12 години. След това много трудно би се променил. АА това е съществена промяна...
Live now, this is your time!
За известно време може да се кротне.
Завинаги - аз лично не вярвам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според зависи. Зависи и от момчето, зависи и от момичето. Аз мисля, че може.
nigga stole my bike
Според мен зависи от това дали ти си различна или само ти така си мислиш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
да.. всичко е възможно