- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От днес......
нататък обещавам да не бъда добра с хората, не го заслужават..
Направи добро, изяж лайно !!! важи с пълна сила
Просто се обеждавам, че когато съм добра с хората те са гадни с мен :Оо май трябваше по-рано да го повярвам,че е така, ама аз НЕ та НЕ тцтцт
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ще се сетиш
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Добра, така ли? Дари органи на нуждаещите се от трансплантации, чете от Библията на слепите християнски деца и отиде да храниш сираците, а те после са се наговорили и са те пребили?
Сети се ти... Кога ще разберете, че хората са нищо повече от боклуци?
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
не точно . . ама горе-долу даПървоначално написано от LambOfGod
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
разбрах го вече, късно, но го разбрахПървоначално написано от WarBlaze51
![]()
Пълна измет !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И кво искаш да станеш, боклук като останалите? Нацупена мрънкаща пенсионерка по рейсовете, злобна кучка или ако видиш баба, която няма сили да пресече улицата ще я подминеш с ехидна усмивка?
Доброто не се изрязава с възрвъщаемост. Бъди добър човек спрямо околните, за да натриеш носа на всички боклуци и съвременни непукисти и напук ако щеш. Това ще ти дава винаги вътрешно удовлетворение, че ТИ се различаваш от целия тоя насран свят, в който живеем за съжаление.
Ще получиш толкова, колкото си дал. Ако не ти го върнат някой ще гледа отгоре.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Тоя дето гледа отгоре е кьорав!Първоначално написано от Claymore
Щом допускаш да те е*ават, ще бъде така.![]()
Научи се да казваш "не" и да помагаш на онзи, които и на теб ще ти отвърне със същото, а не на използвачите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Много, да не казвам изключително малко са тези дето ще ти отвърнат![]()
Не съм искала някой да ми връща ,доброто' просто искам да го оцени и да не ми прави мръсно след това, както се случва за не знам кой път вече.. и всеки път си казвам, ами може би защото този човек е еди какъв си и го оправдавам, но май всичките са такива (говоря за моите набори, не за възрастните хора по улиците )
НЕ мисля повече,да си хабя нервите и добротата за хората, който не заслужават дори да ги погледна !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Първоначално написано от Wwwooow
Добро утро! Един урок се повтаря, докато не се научи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Или просто го прескачаш и след това ти излиза през носЪПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
и мен Оспя да Обедиш, че не си струва![]()
Първоначално написано от WarBlaze51
Както в дадения случай.![]()
от утре ...
не пуша - пуша
от утре ..
не пия - пия
жена си ще слушам,
но днес ще се разбияяяяяяяя
Оптимистка си моето момичеТи си добра по душа,не може да се обърнеш,ще го докараш да си "лоша" ама ще стане така ,че ще нараниш тези който не искаш и ще съжаляваш.Вместо да си мислиш че си лоша и като наредиш някой мундек той ще му запука...внимавай с кого си лоша,да не си останеш сама лоша
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от DaNGeRousLy
От утре ще ставам по-рано, но няма да си лягам преди един.
От утре ще се усмихвам като идиотка на идиотите.![]()
Май е само това!![]()
![]()
Не искаш да ти връщат доброто, ясно. Обаче не мислиш ли, че в днешно време едното уважение ти е еквивалент на доброто. Щом те уважават - ти го връщат, щом не...казах, "някой гледа отгоре".
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Така е !Първоначално написано от Claymore
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
да и аз това казах днес на една приятелка, че накрая толкова много ще ме озлобят, че ще бъда гадна и с тези, които не заслужават, ако има такива де.. НО, няма да си го позвлоля това да стане !Първоначално написано от ForzaFelipe
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Е...да ти кажа едва ли някой е смятал да си го позволи и той повтарял че няма няма...Първоначално написано от Wwwooow
>>DjBelev<<
Първоначално написано от Wwwooow
Не трябва да бъдеш зла с другите, а да не допускаш да те правят на клоун.![]()