- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Училище
Здравейте на 15 съм . Има едно момиче което доста харесвам , другите моомчета доста се чакачат с нея и се води доста разкрепостена . Иска ми се по някакъв начин да и се харесам и да и покажа че значи нещо за мен а не като другите да мисля замо как да я ...
хехе, просто си създай собствена индивидуалност, с която да се отличаваш от другите, иначе не си интересен.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Изведи я на кафе !
На дискотека/купон ако се напие се възползвай от нея. Но внимавай, млади момко!!! Такива като нея обикновено ходят с някой по-голям, който ги пори и ако те хване ще те пребие като куче.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ем аз не съм пробвал още в тази област но съм 1000% сигурен за нея че го е правила
Преди доста време и аз бях така,обичах цялото внимание да е насочено към мен,обаче не за дълго.Осъзнах,че това само отблъсква хората от мен и си създават лошо мнение.Но ако се поставя на мястото на момичето ще те отблъсна,защото до сега не си направил опит да ме закачиш и си е чиста завист към другите момчета.
Тия я използват само за секса няма да се занимават с него повярвай ми.Първоначално написано от fenasf
Както разбрах от един клас сте няма,как да е толкова трудно.Някой час седни със с нея заговори я и и предложи да отидете на кафе.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Е покани я.Няма да умреш,но щом така лесно се дава не ми вдъхва доверие...
![]()
![]()
вземи си надуваема кукла..... тъкмо няма да ти се налага да се червиш в аптеката![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Вижте сега ,с нея си говорим нямам проблем с това и дори тя ме е прегращала понякога , но щом доидат другите момчета които я имат за някоя .... тя отива веднага при тях
Първоначално написано от go6ootpo4ivka
...... варианта за куклата още е в сила
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Глей ся кво ще направиш.Отиваш при нея и и казваш ела в тоалетните(или у вас където си избереш) да ти покажа нещо.И ако приеме действаш.
Първоначално написано от sunman
целта ти е да я вкараш в леглото е едва ли ще стане не гледай,че дава да я пипат и да се базикат с нея това не означава,че просто така ще си легнеш с нея ... писах в темата и преди,но мислих,че я харесваш и искаш нещо повече от сексПървоначално написано от go6ootpo4ivka
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Сигорно е нормално като станем на по 40-45 а ???Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от go6ootpo4ivka
![]()
за теб на 15г. е перфектно да започнеш полов живот, така ли?Първоначално написано от i4o96
Да бе... и аз се зачудих. Че аз сефтето, точно на 15 си го направих.Първоначално написано от i4o96
Кое му е "ненормалното" ?! Аз лично съм на мнение, че МОМЧЕТО е готово за секс от първия момент , в който му стане патката. Ама сега ще се отплеснем в една много дългааааа темаааааааааа.... като се намесят девствениците...Нищо лично де
![]()
И к'во много ли ти е хубаво да се хвалиш, че са те минали двадесетина и приличаш на разпорена кофа?Първоначално написано от TheGuardian01
Ам ... само да отбележа, че съм момчеПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
![]()
![]()
Е, не са чак 20 ... ама дано скоро време ги докарам... пък нека си приличам на кофа.. хахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо дали ще го направи на 15 или на 25 няма значение просто трябва да е готов това е признака кога ще започне да прави секс, не годините...
А по темата, според мен ако е свясно момиче не някаква дето пуска на всеки( да не казвам друга дума) ще трябва да се потрудиш да те хареса. Говори с нея, разбери какво харесва и почнете да излизате. Ако те хареса тя сама може да си го пожелае... А ако е "леко момиче" значи само трябва да и предложиш и е готова.. Сам прецени кое от двете е ...![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
ндаа..фейлнах якоПървоначално написано от TheGuardian01
чувствам се тъпо
![]()