.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Land of the End

Раздвоена - не,по-скоро разтроена.

Ами хора не знам какво да правя.Любовния ми живот напоследък е много,много объъъркан. Мисля за бившия си,спомням си хубавите ни моменти,закачките ни и той започва да ми липсва Напоследък постоянно мисля за него,макар и да знам,че между нас няма да се получи.
    Въпроса е в това,че мисля за още две момчета.Едното го харесвах миналата година,но сега мисля,че е дна приятелка го харесва и той нея.Просто като го видя и се появяват пеперуди в стомаха ми.Тъпото е,че това момче в момента е в болница,а това засилва желанието ми да съм с него.Доста често си задавам въпроса - Ако тръгна с него, Т.... няма ли да ми се разсърди? Това ме подтиска.
    Третото момче,тази година постъпи в нашето училище.Докато сме в училище постоянно мисля за него.Понякга така се замислям,че само ако някой ми се изкрещи,спирам.Имало е случаи,когато съм заспивала и съм се събуждала с мисълта за него.

Та въпроса ми е,как да постъпя?Знач,че трябва да изясня чувствата си първо,но не знам,в момента съм много объркана и това изобщо не ми помага.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз съм била в подобно положение.
    Когато не знаеш кого харесваш ,значи никого не харесваш достатъчно. Остави нещата така и почакай да видиш дали някой от 3мата няма да направи крачка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на iiordanova
    Има един лаф "От два стола,та на земята!" Твоята работа е същата. Седни и си изясни чувствата сама. И точно сама ще намериш решението.

Град
    Land of the End
    Точно в това е проблема,чувствата са ми объркани.не мога да си изясня полжението.Имам такива периоди,в които мисля само за единия,след това само за другия. Не знам как да се справя.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Град
    София
    Дай си малко почивка от мъжете.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    На това му викаш любовен живот... Като цяло ти не си наясно какво е любов и какво - увлечение. Няма как да ти ги изясня, защото това са чувства и не мога да чувствам вместо теб. С времето всичко ще ти се изясни. Сега няма да ти казвам почни с този, зарежи онзи или там както е... Това само ти можеш да прецениш!
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на shmatarok
    А някой от тях показва ли някакъв по-особен интерес към теб?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен и към тримата имаш само силни симпатии и привличане, но никой от тях не ти е хванал достатъчно ума, за да го искаш наистина.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Съгласна съм с това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Land of the End
    Да ,нормално е да го наричам така - Любовен живот.Ако не така ,как ?Ами бившия ми показва чувства към мен.Казва ми ,че му пука,но също така казва,че нищо не може да бъде както преди. Е аз почивка съм си дала от доста време на 25 правя четири самотни месеца.А сега,някой може да ме пита защо е това отброяване,дето е като подпис,ами от тогава имам симпатии към третото момче.

За утайката от кафе:

Град
    София
    Само си губиш времето.
    Заеби мъжете ,а си гледай ученето или работата.
    НЕ им ходи по гайдата.
    Остани малко сама.
    Не е страшно,споко.
    Свиква се и ти е добре после.

Супер фен Аватара на shmatarok
    С бившия по-добре не се занимавай, много често няма никакъв смисъл и всичко е загуба на време. От личен опит мога да потвърдя същото.

Мисля, че третия го предпочиташ пред втория. Ако е така, гледай да се засичате по-често, закачай се, говорете, такива работи.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Добре е, че не мислиш единствено за бившия си .
    Опознай по-добре останалите и реши кого повече харесваш .
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Подкрепям

Град
    Land of the End
    Да но третия ми прави впечатление,че е някъв супер срамежлиииж и не мога да го заговоря даже щото и аз спадам към неговата група

За утайката от кафе:

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Омг спри чалгата..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

На колко си години?

Удари си две пръстчета и ще ги разлюбиш всичките.
    Нито се заяждам, нито се ебавам.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Бившия се опитай да го забравиш.. междувременно за другите момчета или другото / не разбрах точно колко още момчета има / таа.. изясни си чувствата сама,никой друг не може да го направи вместо теб..

Just... stop thinking? Шегувам се, ама сериозно, не сe вкарвай в тея филми. Нужно ли е през цялото време да мислиш за някое момче?? Ако някой от въпросните пичове, ти харесваше наистина много, изобщо нямаше да мислиш за другите. Извод - остави ги всичките! Няма кво да избираш, ала-бала. Тръгнеш ли с единия, очакваме теми от сорта на "Ходя с едно момче, не искам да го нараня, но не мога да спра да мисля за друг. Има и трети, който..."
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Моят съвет е - ориентирай се към нещо ново!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Омг спри чалгата..
    Колко правилно.
    а3 преди като слушах тая помия ревах на песента на Емилия-не се обръщай.И се вкарвах в сапунки.

като ми е самотно и аз мисля за бившите и си мисля че сужалявам.. напраих грешката е така да се събера с един бивш и беше много тъпо защото осъзнах че не съм искала него а че просто съм била сама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си