- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена - не,по-скоро разтроена.
Ами хора не знам какво да правя.Любовния ми живот напоследък е много,много объъъркан.Мисля за бившия си,спомням си хубавите ни моменти,закачките ни и той започва да ми липсва
![]()
Напоследък постоянно мисля за него,макар и да знам,че между нас няма да се получи.
Въпроса е в това,че мисля за още две момчета.Едното го харесвах миналата година,но сега мисля,че е дна приятелка го харесва и той нея.Просто като го видя и се появяват пеперуди в стомаха ми.Тъпото е,че това момче в момента е в болница,а това засилва желанието ми да съм с него.Доста често си задавам въпроса - Ако тръгна с него, Т.... няма ли да ми се разсърди? Това ме подтиска.
Третото момче,тази година постъпи в нашето училище.Докато сме в училище постоянно мисля за него.Понякга така се замислям,че само ако някой ми се изкрещи,спирам.Имало е случаи,когато съм заспивала и съм се събуждала с мисълта за него.
Та въпроса ми е,как да постъпя?Знач,че трябва да изясня чувствата си първо,но не знам,в момента съм много объркана и това изобщо не ми помага.
И аз съм била в подобно положение.
Когато не знаеш кого харесваш ,значи никого не харесваш достатъчно.Остави нещата така и почакай да видиш дали някой от 3мата няма да направи крачка.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Има един лаф "От два стола,та на земята!" Твоята работа е същата. Седни и си изясни чувствата сама. И точно сама ще намериш решението.
На това му викаш любовен живот...Като цяло ти не си наясно какво е любов и какво - увлечение. Няма как да ти ги изясня, защото това са чувства и не мога да чувствам вместо теб. С времето всичко ще ти се изясни. Сега няма да ти казвам почни с този, зарежи онзи или там както е... Това само ти можеш да прецениш!
![]()
Live now, this is your time!
А някой от тях показва ли някакъв по-особен интерес към теб?![]()
Според мен и към тримата имаш само силни симпатии и привличане, но никой от тях не ти е хванал достатъчно ума, за да го искаш наистина.
Съгласна съм с това.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да ,нормално е да го наричам така - Любовен живот.Ако не така ,как ?Ами бившия ми показва чувства към мен.Казва ми ,че му пука,но също така казва,че нищо не може да бъде както преди.Е аз почивка съм си дала от доста време на 25 правя четири самотни месеца.А сега,някой може да ме пита защо е това отброяване,дето е като подпис,ами от тогава имам симпатии към третото момче.
![]()
Само си губиш времето.
Заеби мъжете ,а си гледай ученето или работата.
НЕ им ходи по гайдата.
Остани малко сама.
Не е страшно,споко.
Свиква се и ти е добре после.
С бившия по-добре не се занимавай, много често няма никакъв смисъл и всичко е загуба на време. От личен опит мога да потвърдя същото.
Мисля, че третия го предпочиташ пред втория. Ако е така, гледай да се засичате по-често, закачай се, говорете, такива работи.![]()
Добре е, че не мислиш единствено за бившия си .
Опознай по-добре останалите и реши кого повече харесваш .
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Омг спри чалгата..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Удари си две пръстчета и ще ги разлюбиш всичките.
Нито се заяждам, нито се ебавам.
Just... stop thinking?Шегувам се, ама сериозно, не сe вкарвай в тея филми. Нужно ли е през цялото време да мислиш за някое момче?? Ако някой от въпросните пичове, ти харесваше наистина много, изобщо нямаше да мислиш за другите. Извод - остави ги всичките! Няма кво да избираш, ала-бала. Тръгнеш ли с единия, очакваме теми от сорта на "Ходя с едно момче, не искам да го нараня, но не мога да спра да мисля за друг. Има и трети, който..."
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Първоначално написано от ADMIRALKA14
Колко правилно.
а3 преди като слушах тая помия ревах на песента на Емилия-не се обръщай.И се вкарвах в сапунки.![]()
като ми е самотно и аз мисля за бившите и си мисля че сужалявам.. напраих грешката е така да се събера с един бивш и беше много тъпо защото осъзнах че не съм искала него а че просто съм била сама