Ами хора не знам какво да правя.Любовния ми живот напоследък е много,много объъъркан. Мисля за бившия си,спомням си хубавите ни моменти,закачките ни и той започва да ми липсва Напоследък постоянно мисля за него,макар и да знам,че между нас няма да се получи.
Въпроса е в това,че мисля за още две момчета.Едното го харесвах миналата година,но сега мисля,че е дна приятелка го харесва и той нея.Просто като го видя и се появяват пеперуди в стомаха ми.Тъпото е,че това момче в момента е в болница,а това засилва желанието ми да съм с него.Доста често си задавам въпроса - Ако тръгна с него, Т.... няма ли да ми се разсърди? Това ме подтиска.
Третото момче,тази година постъпи в нашето училище.Докато сме в училище постоянно мисля за него.Понякга така се замислям,че само ако някой ми се изкрещи,спирам.Имало е случаи,когато съм заспивала и съм се събуждала с мисълта за него.

Та въпроса ми е,как да постъпя?Знач,че трябва да изясня чувствата си първо,но не знам,в момента съм много объркана и това изобщо не ми помага.