- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телевизия, предавания, сериали...
Какво най-често гледат родителите Ви по телевизията? А Вие? Кои предавания, филми, сериали, новини? Кои канали най-често гледате вкъщи? По колко време прекарвате пред телевизора? Колко време сте издържали най-много без телевизор?![]()
Гледаме Етажна собственост заедно, както и Комиците и Столичани в повече.
Не стоя много пред телевизора. Мога да карам със седмици без да го включвам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Рядко гледам телевизия. По-често си тегля от интернет филми/сериали .
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Телевизия вече рядко гледам,но най-често се случва да видя какво дават по БТВ(Комеди също) или Дискавъри,където имам няколко любими предавания..
От българските сериали никой не гледам.Само Тя и той(който мисля,че не българска продукция,така че не се вписва.. няма значение всъщност),но пък него наскоро го спряха.
Цялото семейство никога не се събира да гледа нещо.Само ако ни е интересно на всички може да се случи.
Предпочитам да си тегля филми,както и сериали,от които гледам доста.
Първоначално написано от teddybearMV
Ами да, може да се каже. Когато имам време гледам, когато не- не.![]()
Когато ми остане свободно време за почивка пред телевизора ще гледам някакво предаване или нешънъл джеографик, най-често.
А за родителите ми-майка ми и баба ми гледат Листопада (обичайното)![]()
awerw♥
Наште гледат най-често момичетата Гилмор.Аз предпочитам Столичани в повече, Стъклен дом и Седем часа разлика.
Най-често гледам BTV, Disney, Нова и Fox Life, както и Crime
Гледам телевизия, колкото да си хвана любимите сериали, а мога да издържа месеци без тв
![]()
Ама работата е друга с компютъра - не мога без него!
![]()
Хмм.. Наще гледат само Листопада и др. турски филми..Аз предпочитам The Secret Circle, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Стъклен Дом..
Най-често гледам Нова, Дисни, БТВ.. (от изброените три най-много си падам по Нова ТВ
) Ами... Не гледам телевизия много, така че мога да кажа, че издържам векове без ТВ. Гледам си на живо или на запис сериалчетата.
![]()
![]()
Като цяло нямам време за убиване на време. Гледам ТВ доста рядко.Наш'те гледат предимно новините, както и някои турски сериали.
Аз предимно следя новините, спортните, както и по-забавните предавания - "Комиците", "Господари на Ефира" и др.
![]()
Live now, this is your time!
Всяка вечер гледам Лакис сладура(гръцки комедиен сериал по БНТ).Когато има X-Factor гледам и него.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Ами с мама понякога гледаме "Интерната". Тя си гледа отделно "Доктор Ху", "Отец Даулинг", "Случаите на Поаро" и други такива.
Аз си следя само "Стъклен дом" и "Двама мъже и половина".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Наще гледат новините,мама понякога гледа Листопад.А аз гледам или фокс лайв или си пускам Планета, или Сити.Преди да свърши гледах и Гласът на България.
Първоначално написано от mon4eto
+новини-бтв,етажна собственост,столичани в повече...
е,май това са..
Гледаме заедно Новините,Столичани в повече и Стъклен Дом.Не мога да издържа без да гледам телевизия дори 2 часа.