- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
Предложете ми хубав матиращ фон дьо тен
му boy
никога повече не бих си купила Импала..Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
имаше един много хубав, но не му знам името в бежова тубичка и пишеше ,,every day ... '' нещо такова..
п.с. сега видях на опаковката пише ,,all day wear"' TRENDY .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз ползвам на манхатън.
Eто този -
11.90лв. ако не се лъжа.
^^ харесва ли ти, издържа ли? Може ли инфо![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Да доста съм доволна. Сутрин си го слагам към 7-8часа преди училище и като се прибера отново си стои перфектно, без да съм на петна. Вече месец и половина го ползвам, ако не и два месеца и чак тази седмица тубичката започна да спатъхва. Хубаво матира, не запушва порите..![]()
И моята кожа по принцип е склонна към омазняване... и все пак ти препоръчвам, това, което Миминко ти препоръча - Хубав ФДТ и матираща пудра от горе. Така избягваш и варианта да не нацелиш правилен матиращ ФДТ или поне върху твоята кожа да изглежда баш като маска...
Не го препоръчвам от личен опит, а от опита на приятелка, обаче. Поне на нейната кожа и стои супер естетствено. Цветовете, обаче, са доста тъмнички. Ако си с по-бяла кожа, може да не ти пасне.
Everything changes, but beauty remains ...
И що да не си го купиш повече?Първоначално написано от Wwwooow
Много е добър.
Аз само него ползвам.
От другите ми се изрива лицето.
Първоначално написано от miminko
Какво?
И да ми се молиш,няма да промениш мнението ми.
Първоначално написано от mimsSss96
А между другото... имах такъв, обаче не матиращия ... И съм много доволна, като за Орифлейм си е добър .. Обаче специално за матиращия не знам![]()
На този каква му е ценатаПървоначално написано от PullMeCloser
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
26.Първоначално написано от musicbaby
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Миминко,да точно този имах в предвид.Аз си го ползвах всеки ден,но моята кожа на места е суха и не се получава толкова добре![]()
За зимата иначе е идеален.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Слагах си и кремче,но към края на деня на места ставаше като брашно.Първоначално написано от miminko
![]()
Майка ми го слага пък без крем и основи и й стой перфектно.Много зависи от кожата![]()
Second skin на Max Factor. Малко е скъпичък, но е важно качеството. Не стои изкуствено колкото например импалата. Освен ако не искаш да приличаш на онези момичета с пластмасовите лица.. 20 и нещо лв. е
Ами първо е супер мазен и ми трябва супер много време докато го ,,втрия" , много бавно попива.И доколкото помня цялото ми чело стана в пъпки от него и го подарих на една приятелка, която също като теб го харесва. ;оПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Явно импалата при всеки различно действа и аз го ползвах и смея да кажа , че е ОТВРАТИТЕЛЕН. От доста време съм със Afinitone 16kata и съм доста доволна , идеален ми е , супер бялата съм и той ми е тъкмо добре . Като цяло с импалата само се прецаках и то за 5 6 лева по - малко не си струва просто , дай повече , но да знаеш , че ще ти върши работа
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Моят беше от някаква епично стара колекция на Манхатън от преди много време. Сега почти е свършил и съм в паника направо. xD Някаква идея към марка към която да се ориентирам? Като не съм склонна да дам повече от 15-20 лв. Кожата ми е много светла и когато отида в магазина, повечето марки дори не предлагат толкова светли тонове. ._.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Какъв ти е сегашния фдт? Кое му е толкова старотоПървоначално написано от Hayashi
![]()