.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Спа - масажи, сауна, парня баня, джакузита

Ходите ли редовно на спа?
    Мислите ли, че се отслабва? Ако да - как, чрез масаж или сауна/парна баня?
    Коя процедура най ви харесва?

Аз мисля да ходя, за да сваля 2 -3 кг, мислите ли, че само със спа + здравословно хранене ще успея?
    Breath slow...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Със сауна може да свалиш малко.
    Аз ходя 4 пъти месечно, но в последно време никак, пада ми кръвното и ми прилошава.
    С масаж не мисля, че ще повлияеш особено на килограмите, но за проблемни зони си има антицелулитни масажи които определено работят. На такъв не съм била, но съм била на класически, шведски и масаж с вулканични камъни.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Със сауна може да свалиш малко.
    Аз ходя 4 пъти месечно, но в последно време никак, пада ми кръвното и ми прилошава.
    С масаж не мисля, че ще повлияеш особено на килограмите, но за проблемни зони си има антицелулитни масажи които определено работят. На такъв не съм била, но съм била на класически, шведски и масаж с вулканични камъни.
    Как ми се ходи на масаж с вулканични камъни. Готино ли е? Само да намеря време, че аз нямам дори за фриьзор.
    Иначе съм ходила на сауна, не ме кефи особено. На джакузи често ходех преди, скоро не съм, много ми е готино.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на Melanie
    Със сауната може само да си изчистиш токсините от тялото. Приятно е, но не става за отслабване. Ако са само 2-3 кг даже и само със здравословно хранене можеш да ги свалиш

Re: Спа - масажи, сауна, парня баня, джакузита

Цитирай Първоначално написано от babyZ
    Ходите ли редовно на спа?
    Мислите ли, че се отслабва? Ако да - как, чрез масаж или сауна/парна баня?
    Коя процедура най ви харесва?

Аз мисля да ходя, за да сваля 2 -3 кг, мислите ли, че само със спа + здравословно хранене ще успея?
    -да ,ходя на спа-супер е и свалих 5 кг.за 2 седм.

комбинираш го със здравословни храни...задължително яж сутрин,защото ще ти прилошее..сутрин с по-лека храна и така

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Как ми се ходи на масаж с вулканични камъни. Готино ли е? .
    Ох, божественярско е. Особено като ми сложат малки камъчета между пръстите на краката, откачам .

Сега като се замисля, релаксиращите процедури наистина би следвало да водят до отслабване, като се има предвид, че премахват стреса който също е виновен за натрупването на килограми.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако ходиш често на такива процедури, да ще свалиш кг, но си трябва и здравословно хранене и спорт.
    Аз много обичам масаж с вендузи, против целулит е и щипе много яко.
    На парна баня редовно ходя, на сауна - не, защото ми е някак по задушен, сух въздуха там. Джакузи също обичам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ох, божественярско е. Особено като ми сложат малки камъчета между пръстите на краката, откачам .

Сега като се замисля, релаксиращите процедури наистина би следвало да водят до отслабване, като се има предвид, че премахват стреса който също е виновен за натрупването на килограми.
    Мислех,че от стреса се отслабва ...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88

Мислех,че от стреса се отслабва ...
    Разлчино е при различните хора.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    Да, различно е. Аз лично ако се стресирам и депресирам едновременно, спирам рязко всякаква храна. Корема ми се свива на топка.
    Но стреса също така провокира и желанието да ядеш повече нездравословни храни, от което се пълнее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си