- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете, моля! :)
Здравейте!
Имам проблеми, с които не мога да се справя и те са мотивацията и концентрацията, а те са ми изключително нужни. Заради тях успехът ми се понижи, а бях отличничка. Много искам да следвам медицина (дай боже)и искам да се подготвям от сега (11 клас съм), но въобще не ми се отваря учебник. Ако някой е имал тези проблеми и се справил, ще съм му много благодарна!
![]()
Постави си цел и си я гони на всяка цена.
Така ще ти е и интересно.
Помисли си само, колко ще те е яд, след 12 клас, че заради този мързел не можеш да си осъществиш мечтите.
Дано те мотивира.
Забрави всичко друго четенето трябва да стане приоритет за теб за да може да те приемат!
И май е време от сега да започнеш да се готвиш, защото до колкото знам се кандидатства с два предмета - химия и биология - които хем не са лесни, хем са доста обемни.Първоначално написано от nwjsw
Успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Представи си какво ще стане после ако точно сега не се стегнеш ..!Помисли за бъдещето си и преследвай мечтата си.Всичко се постига с ТРУД!![]()
ОО и аз съм така ама си уча от нета , примерно по физика гледам филма '' Приказки за физиката '' ( мега интересното е ) . Та само виждаш къв ти е урока и за какво горе-долу иде реч и си четеш от нета на мен ми помага така . Усп .