- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Една чанта...
Търся чанта. На една приятелка и я купиха от Мадрид.Чантата е черна с бели надписи Мадрид и е един червен в средата. Чантата наистина много ми хареса но си казах че има такива само там. Но оттогава виждам такива чанти навсякъде и с други надписи. Ако някой е виждал моля да помогне много ми хареса чантичката![]()
I just LOVE to dance!!! <333
дори да ме е излъгала (което не ми се вярва) чантата ми харесва и просто искам да се ориентирам и за цена и..
Ако дадеш подобна снимка БИХ могла да ти помогна.. така нямам никаква представа..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Във Виена беше пълно с такива!(естествено пишеше Виена хДДД)...Според мен трябва просто да се поразстърсиш - не вярвам тук да ги няма
Така ми прилича на Теранова ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Провери в Джъмбо.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
И в Берлин в много магазини имаше такива, но пишеше БерлинПървоначално написано от Runaway11
![]()
И аз тъкмо си мислех за теранова но днес обиколих всички и нямаше нищо. Предполагам че наистина от всеки град с такъв надпис.. и все пак ако някой се сеща да казва.
^Първоначално написано от millmii
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
и аз съм ги виждала и много ми харесаха
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Точно много са хубави. А относно Джъмбо ще проверя но нямам възможност просто..