.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на mayaaa

Толкова нелепо е! Какво да направя?

Харесвам едно момче и с него се закачахме известно време. Беше забавен и ми беше приятно да съм с него! Преди няколко дни се разбра, че и той ме харесва. Да ама сега не следва "И те заживели щастливо...". От както знаем, че чувствата ни са взаимни всичко се промени. Той се върти "около" мен на разстояние и се чуди какво да прави, а когато е до мен не намира за какво да говори и само стои и ме гледа. И аз не мога да намеря тема и става ужасно неловко. Не знам защо не можем да си говорим нормално и всичко да е както преди. Ужасно е!!! Моля ви, дайте съвет!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен е много срамежлив и като знае, че ти знаеш, че той те харесва, си глътва езика.
    На колко години сте?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Що просто не се съберете?
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

На 13
    А уж се събрахме, но ако да сме гаджета означава просто до стоим и да си мълчим...

Моят сайт!

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    На 13
    току що темата се изчерпа
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Точно т'ва, че сте заедно трябва да успокоява нещата. Говори с него. Кажи му, че щом сте заедно всичко е наред и да не се притеснява от евентуални гафове (на бас всичко се случва от зор нещата да не се провалят) и, че точно това притеснение ще доведе до тях.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от BrokenKnight
    На 13
    За теб може да се е изчерпала, но за мен това е голям проблем и това че сме на 13 не променя нищо.

Точно т'ва, че сте заедно трябва да успокоява нещата. Говори с него. Кажи му, че щом сте заедно всичко е наред и да не се притеснява от евентуални гафове (на бас всичко се случва от зор нещата да не се провалят) и, че точно това притеснение ще доведе до тях.
    Опитах вече да говоря с него и му казах, че не може да се продължава така, но просто не се получава нищо. Виждам, че се старае, но нищо не е както преди!

Моят сайт!

Имам същия проблем само че не сме заедно и аз съм на 15,той на 17.Върти се около мен,но нищо и реших да попитам... вместо да правя нова тема...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    От приказки файда няма. Време е за "първата целувка". Нормално е да се смути и аз бех срамежлив Ако наистина го искаш, действай
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

ем тогава ти му покажи че си сериозна и с времето той ще осъзнае че ти го харесваш и ще се поуспокой и отпусне ....

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Боже, ама какво чакате, няма да идвам да ви бутам един към друг! Предразположи го, дай му условия да направи нещо. Попитай го къде иска да отидете, какво ще правите днес, знам ли... има куп глупости, за който да си лафите. Виждаш го, че не му достига смелост, ами тогава му помогни малко! :P

И да ти кажа, че не си права за възрастта, че няма значение. С годините се трупа опит, а опита - това е резултата от грешките, които си допуснал в ситуации на дилема или проблем. А вие нямате годините за това. За жалост понякога (да не кажа дори често) човек се учи и от суровия живот.

Както и да е... Дори и да сте малки, пак можете да научите нещо един за друг - говорете си за всякакви теми, ще свикнете заедно и ти гарантирам, че максимум след месец всичко ще си е наред. Хайде успех
    Live now, this is your time!

Град
    София

Re: Толкова нелепо е! Какво да направя?

не намира за какво да говори. Моля ви, дайте съвет!!
    Намери ти тема за разговор.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Айде стига с тва темата се изчерпа,щом разбрахте,че са на 13.. 1-вият път на една приятелка беше на 13 и вече 2 години си е с това момче.. Вярно,не всички са еднакви,но всеки разбира любовта по свой си начин.. всички сме били на тази възраст и сме се мислели за много зрели тогава..

ами отпуснете се малко де..

Ох, със сегашния ми приятел имахме такъв момент като си признахме чувствата първият път Аз нямах какво да му кажа, а и той на мен.. Много кофти ситуация беше.
    На другия ден той ме заговори и се разбрахме да сме си само приятели, ама какво стана после.. искри, мискри и вече почти 1 година сме заедно.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Айде стига с тва темата се изчерпа,щом разбрахте,че са на 13.. 1-вият път на една приятелка беше на 13 и вече 2 години си е с това момче.. Вярно,не всички са еднакви,но всеки разбира любовта по свой си начин.. всички сме били на тази възраст и сме се мислели за много зрели тогава..
    чакай,чакай...първата целувка или...? О_O
    и да възраста няма значение..много се дразня на хора ,които си мислят ,че щом някой е 'малък' ,няма нужда от внимание..и след това защо децата се опитват да пораснат толкова бързо(стават курвички,напиват се и се друсат като по-големите )...

към авторката на темата, виждам ,че се харесвате и двамата, така че е време да направиш нещо(да го поканиш да излезете,да го целунеш например?) ,защото след време ако си останете просто приятели без да сте пробвали да бъдете нещо повече,ще съжаляваш,гарантирам ти. по-добре да опиташ и да знаеш ,че не сте един за друг ,отколкото да си задаваш въпроси,без да получаваш отговри с години.

Хаха, същата история имаше и при мен. Преди около две години, от един клас, водехме се гаджета с изключението, че го беше страх ли, срам ли да ме целуне и издържахме 25 дни, аз го скъсах..сега честно казано се е променил и ми се иска да бях продължила още малко...та спореед мен е най-добре ти да действаш, щом те харесва, няма нужда от срам, давай!
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

На 13
    Мхм
    Възрастта е важен фактор, няма какво да отричаш.
    Едно е любов от 17 нагоре, друго си е 13 годишна лапешка любов..

Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
    - - - - - - -
    And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
    Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
    Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
    Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes

空の下でカオス
    Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.

На 13
    И като е на толкова не може да харесва някого ли? Или да не може да си общува ?? На 13 не е рано за пеперудките и тръпките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си