.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Web Page Maker!

Web Page Maker!

Здравейте, изтеглих си Web Page Maker и реших да си напарвя нещо като сайт.Имам няколко въпроса, на които се надявам някой запознат с тези неща да ми отговори....
    1. Искам да го кача в интернет.Знам за Data.bg и Hit, но може ли да се направи така, че след линка на сайта ми да не пише www.********.hit.com??? Искам да си ми е само с .ком, без да се добавя името на сайта вкойто съм го качила.Има ли начин?
    2.Направих си меню, но как да щракна на самото меню и да добавя "статиите" си в него?Когато натисна на някое и ми се появява размер, цвят....но това е за менюто....Как да си добавя нещо в менютата си?

P.S. = Моля ви, кажете ми ако знаете как! Ще съм ви мноооооого благодарна!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сайтове от типа ******.нещо си.ком се наричат съб домейни. Всички безплатни хостинг сайтове предлагат само такива домейни. Ако искаш адреснасайта.ком трябва да прибегнеш до платени хостинг услуги. Има всякакви оферти които варират с различни цени в зависимост от нуждите ти.

Но като гледам, си по - скоро любителка, така че за теб сега ти вършат работа безплатните домейни.

Иначе как да си добавяш стати и менюта мога да ти кажа, ако имаш нужда от код, но на самата програма не съм работил, всичко си правя на нотпад. Ако ти дам кода надали ще се оправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си