Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
Цитирай Първоначално написано от shaunaa
Леле ти си била много тъпа
Аре, да внимаваш с епитетите, а? Хич не ходи на тия години да имаш такъв език и да се държиш толкова грозно с хората, камо ли с непознати, които си отделят от времето да ти отговарят в темата.
абе защо не спрете да ме плюете, аз ви моля за съвет, а вие ме плюете, че не било така.
1) Никой не те е плюл, най-културно ти се обясни, че не си права. Вместо да се позамислиш защо толкова хора, непознати все, ти казват едно и също и да се коригираш, ти реагираш истерично, 'щото, разбираш ли, не се съгласяваме с теб. Ако искаш да получаваш отговор от типа "Да, невръстният ти 7-годишен брат, който тепърва започва да различава добро и зло, ти е съсипал живота", т'ва е най-лесното. Но не е правилно. Майка ти прощава на брат ти всичко, 'щото е малък, което води до разглезване, ама това е друг въпрос. Няма как майка ти да те саботира, прощавай, за да не си нещо повече от брат си. То няма място за сравнение, разбираш ли? Къде ти 7 клас, къде ти първи. Учи си в училище, изкарвай добри оценки, ходи на олимпиади и състезания, съсредоточи се в кандидатстването си, вместо да се занимаваш с глупости. И спри да бъдеш толкова озлобена и себична, 'щото повтарям, грозно е и не ти ходи на годините. По тоя начин ще се отдалечиш не само от семейството си, ми и от приятелите си. Както се държиш с хората, по същия начин ще се държат и те с теб. Намери някого, с когото да споделяш. С баща си, с баба си, леля/чичо, ако имаш, изкажи им страховете си, но просто недей да бъдеш толкова агресивна и груба.
'
Ама никой не ми каза, напълно нормално освен няколко човека, всички или ми се ххилят или обиждат и ме искарвате някак си извън нерви, акво очаквате да ви милвам ли ?? Аз ви казвам едно, вие пак тръгвате да ме поправяте, че не било и пак ви казвам АКО НЕ БЕШЕ ТАКО ЗАЩО ЩЯХ ДА ПИША ТЕМАТА ???? И мога да ти кажа, че пред хора въобще не се държа така и имам много пприятели !!! Просто толкова много ме дразнят някои работи и ако почна да си ги избивам на другите по злобен начин, ест че ще ме намразят, затова може би без да се усещам го правя тук, все пак съм във форума, за да се отпусна и точно така си релаксирам , да си се дразня с другите, ама това, че ви ми се връзвате е друг проблем !!!