Първоначално написано от
shaunaa
Леле ти си била много тъпа
Аре, да внимаваш с епитетите, а? Хич не ходи на тия години да имаш такъв език и да се държиш толкова грозно с хората, камо ли с непознати, които си отделят от времето да ти отговарят в темата.
абе защо не спрете да ме плюете, аз ви моля за съвет, а вие ме плюете, че не било така.
1) Никой не те е плюл, най-културно ти се обясни, че не си права. Вместо да се позамислиш защо толкова хора, непознати все, ти казват едно и също и да се коригираш, ти реагираш истерично, 'щото, разбираш ли, не се съгласяваме с теб. Ако искаш да получаваш отговор от типа "Да, невръстният ти 7-годишен брат, който тепърва започва да различава добро и зло, ти е съсипал живота", т'ва е най-лесното. Но не е правилно. Майка ти прощава на брат ти всичко, 'щото е малък, което води до разглезване, ама това е друг въпрос. Няма как майка ти да те саботира, прощавай, за да не си нещо повече от брат си. То няма място за сравнение, разбираш ли? Къде ти 7 клас, къде ти първи. Учи си в училище, изкарвай добри оценки, ходи на олимпиади и състезания, съсредоточи се в кандидатстването си, вместо да се занимаваш с глупости. И спри да бъдеш толкова озлобена и себична, 'щото повтарям, грозно е и не ти ходи на годините. По тоя начин ще се отдалечиш не само от семейството си, ми и от приятелите си. Както се държиш с хората, по същия начин ще се държат и те с теб. Намери някого, с когото да споделяш. С баща си, с баба си, леля/чичо, ако имаш, изкажи им страховете си, но просто недей да бъдеш толкова агресивна и груба.