- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тъжна съм,
"поне ми е интересно" викаПървоначално написано от fen7asy
и да, виждала съм я.
![]()
nigga stole my bike
Първоначално написано от Greennight
Кажи го на мангалиците.Първоначално написано от EinGutesKind
oo мерси сладурке :дПървоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Ти пък коя си, че да казваш кой е грозен и кой не? На някои Господ е дал красота, а на други мозък. Явно на теб не е дал нито едното, нито другото.Първоначално написано от fen7asy
![]()
Все едно да кажеш на някой, че е дебел, а всъщност това да е заболяване.
Съдите хората, а не гледате себе си.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ха- сегаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
ти например от кои си![]()
ехе та тогава с мен се е самозабравил
n00bs
За повечето не ми пука, честно казано. Научих се да не се трогвам от такива неща.
Миналата зима (или по-миналата) отивах на театър и беше много тъмно, някаква бабичка се беше свила в един кашон и трепереше от студ, тогава ми стана много тъжно. И оттогава май не съм се натъжавала.
Иначе... не мога да помогна на всички, на никой не мога, ама, примерно, веднъж със сестра ми ходихме да ядем китайско и естествено почти нищо не изядохме и аз го взех за вкъщи с мисълта да го дам на някакъв клошар, така и направих. Беше много щастлив, бтв. :Д
А циганите въобще не ме трогват. Случвало се е и да се смея на някакви такива бездомници, зависи от настроението ми, от погледа им и т.н. Ама общо взето не се трогвам.
едит: сега прочетох, че някой казва, че клошарите са някакви олигофрени, които до преди 1-2 години са правили разни мизерии и идиотщини. ами не е така, има много хора, които преди в живота си са били нещо (умни хора, учители, примерно), но просто обстоятелствата са ги довели до такова ниво. примерно деца, които не се грижат за тях и гледат само как да им вземат апартаменчето да речем.
във ВТН преди мачока беше пуснал подобна тема и там се обсъждаше доста май.
говориш така сякаш някога си ме виждалаили пък сякаш си разговаряла с мен
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
А на някои като мен е дал и от дветеПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Няма как да им помогнеш за постоянно, но има как да си извадиш поука. Това са хора, които нямат дом и храна и все пак съществуват, а като се замислиш как някакви тийнове се самоубиват заради несподелена любов и т.н... Така че радвай се на това, което имаш, ако искаш да получиш повече![]()
NOH8
Приличаме си значи.Първоначално написано от Concussion
![]()
Щедър е човека .. радвай сеПървоначално написано от yakuza_