- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подгонен от куче, съвети?
^Не винаги. Интересувала съм се от това и много добре знам как стоят нещата. Голям процент от случаите (в цял свят) животното не може да бъде превъзпитано (от специалист) и бива подлагано на евтаназия. Агресивността е нещо, което трудно можеш да изкорениш била тя умишлено породена в животното или по др. причини.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ако разбереш,че кучето е нападнално някой отново или и преди е нападало най-добре го убий! Има много начини нож,трион,мачете,камък по главата и.т.н аз така направих на един помияр от входа, който ухапа баба ми, без да ти пука наръгай го!
Първо, не всеки има такова сърце като теб и не всички могат да направят такива жестоки неща. По-точно и по-лесно ще му е да го натрови, ако продължава да му прави такива проблеми...Първоначално написано от Savage14
Но все пак внимавайте с действията си с кучетата, сега законите станаха опасни. http://www.kenanoff.com/blog/archives/272
Преди да вършите глупости, помислете за последствията след това. Ако ще правите нещо, гледайте да го правите така, че само вие да си знаете за този грях...![]()
awerw♥