Цитирай Първоначално написано от shaunaa
Собственикът на кучето е типичния селянин, на който не му пука за другите. Варианта който щ е ти дам да му отровиш кучето, докато то така спокойно си се разхожда вечер, му подхвърли нещо иначе дриго решение няма. Докато някой се намеси, това куче може да убие някой и на онзи тъпанар и акт сигурно няма да му напишат !!! И това, че е бил с криминално миналоо кво ти пука ?? Или ще се бориш, или ще седиш и ще търпиш цял живот такива като него !!!!!! Мен също много ме е страх от такива кучето, изобщо от кучето и ако ме нападне незнам какво да правя просто, то в днешно време кучетата с така насъскани срещу хората, че да те е страх да погалиш пинчер !!
Това пък е последното нещо, което бих направил. Кучето не е виновно, то си е животно... собственикът е единственият виновник, че не го извежда с намордник и каишка. И тази вечер видях, че го беше извел и го беше пуснал най-спокойно, дори по улицата минаваха и хора. Няма как да го запиша добре, защото го извежда по тъмно. Няма начин да си хабя приказките и да говоря пак с тоя, то се е видяло, че е лумпен от класа, нито пък ме е страх от самия него. Ще видя какво ще правя, може да поразпитам хората от неговия блок, да ги питам те как се чувстват по този въпрос... съмнява ме, че и на тях им е много приятно.