- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя ?
Незнам какво да правя....Харесвам едно момиче учим в едно даскало по коридорите когато се засичем се гледаме в фаце се ръчкаме постояно незнам какво да правя когато погледна към нея имам чуството че тя гледа мен..... много съм срамежлив....
Следващия път като я видиш по коридора я шляпни яко по задника и и кажи щ+щ ,ще помогне.
Абе не се спичай,кажи и здравей като се разминавате,спри я питай я нещо,не е толкова трудно колкото си мислиш![]()
>>DjBelev<<
оправи си заглавието !
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от hr1st1an
Спрете да се ръчкате във фаце и я заговори на живо. Сближете се. Все някой трябва да предприеме първата крачка..
Преодолей го иначе нищо няма да стане.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Най-добре я заговори като се видите, както казаха по-горе. Ако си чак пък толкова срамежлив, а то няма от какво всъщност, пиши й във Фейсбук, вместо само да се "ръчкате".
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пиши и първо във фаце.. като толкова си срамежлив..
Опознайте се малко.. и тогава действай на живо!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
...
Едно здравей може да направи чудеса![]()
Първо се научи да пишеш. После бъди по-самоуверен и спри да я "ръчкаш у фацето", а я заприказвай нещо.. ии така лека полека докато един прекрасен ден, ще излезете на разходка ти ще я хванеш за ръка и после ще я целунеш. Но! Преди да я целунеш ще пуснеш тема за това как да я целунеш, къде да я целунеш, кога да я целунеш, колко пъти да я целунеш, дали изобщо да я целунеш?
Трябваше да прочета коментарите, за да осъзная какво, за Бога, означава "фаце"![]()
![]()
ох! говори очи в очи с нея..
назад си с мат'риялаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Фацето му е играта,майна... ;д Ако не е фацето до там сме...
защо живееш във виртуален свят???? Не можеш ли да я заведеш на кафе,тва онова, и да си говорите..не да се ръчкате... ръччч , ръчч .. хахаха смешно ми е чак...
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..