- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- гърците казали : Българите са бедни,защо не протестират
защо така
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
макар и да са прави донякъде, да си гледат работата.гърците живеят на кредити и рано или късно тва ше им излезе през гъза.
хъм хъм
темата би мога да стане доста интересна, това зависи изцяло от пУтенциала, общата кОлтура и речниците на ентеуегенцията на кофата.
ше я следя и може и да се включа![]()
Гърците ги научиха да им падат парите от небето. Е сега ще им излезне през гъза.
ваУ рокс
Grell
(психопат) ^ доста философи има в тоя форум,исках да видя какво мислят те и всички останали
=О някаква дискусия да се получи на тази тема,защото искам да знам какво мислят.
Should ever be forgot...
Българите били бедни, нищо, че Гърция беше на ръба на фалита..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
като че ли само гърците живеят на кредити. Навсякъде в Европа живеят на кредит. Само , че там като не можеш да плащаш ти помагат и намалят вноските , а в България , предполагам и в Гърция ще те съсипят и изядат с парцалите с тези техни ненормални лихви.Първоначално написано от Nithael
Мисля,че преди 1-2 седмици пуснах тема с извадка от вестника,където го казват това.Естествено темата ми беше брОтално подмината,защото беше с текст повече от 10 символа..
Първоначално написано от nyancat
![]()
![]()
![]()
![]()
приятели зад граница.Първоначално написано от Nithael
Така е. Ама когато нямаш здрава основа ( т.е. си на кредит) си много зависим от това какво се случва по света. Ето защо в момента е толкова зле положението щото всикчо живо е на кредити.Първоначално написано от NightGuardian
Имаше една много добра мисъл на една учителка.
Тя каза,че българина никой няма да го съсипе каквато и криза да стане. Ние не стига, че се подкрепяме цели семейства и разчитаме само и единствено на нашите пари ами и почти всеки българин си има село на което си произвежда част от храната си ( и то доста голяма част).
Не знам как точно е в Европа, но знам, че голяма част от парите на гърците идват от туризъм. Е криза и тези приходи намаляват. Пък и те рано влезнаха в еврозоната ( всъщност не знам кога са влезнали просто така чувам по новините).
ваУ рокс
Grell
Гърците до ден днешен се мислят за богоизбран народ и сега цяла Европа им работи за тях... Не може така, трябва и да се работи, не може само да се стачкува.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=446690
ето,направих нова тема :Д
въпроса същност ми беше,защо наистина след като сме толкова зле не се протестира ,а не относно тяхното изказване ..
Should ever be forgot...
цели държави са на кредит , не само хората.Първоначално написано от BladeDancer
говориш глупости.Първоначално написано от Concussion
Навсякаде се живее на кредити. Вчера сутринта по сутришния блок на БТВ говореха колко много се ползвали кредитните карти у нас. Пък и в Щатите е така, всичко е на кредит.
Просто някой хора знаят как да го ползват туй нещо кредита и съответно нямат проблеми. Гърците до колкото съм чувал от различни източници са мързелив народ, така че не ме учудва че са на това положение.
Европа не работи за тях, а спасява собствения си гъз.Първоначално написано от Concussion
къде ми изчезна хубавия пост... пфффПървоначално написано от lightcameraction
както и да е...
дали ше ме разберат, ако пусна песничка-две...?![]()
Зависи какво визират под "бедни". Техният стандарт е по-висок от нашия и може би, затова ни имат за бедни, но не нашата страна е фалирала, нито сме на заем.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В момента шепа хора работят върху въпроса да не седим вечно,като послушни агънца.Надявам се след зимата,че трудовете им ще дадат плод или поне,като се затопли времето,защото в студа през Зимата на никой няма да му се ходи на шествие.Първоначално написано от lightcameraction
Expect us.