Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
Не е на добре, че се карате толкова жестоко за някакви битовизми. То е ясно, че в едно семейство си има дребни караници за глупости, но мисля, че и двамата взимате всичко много навътре и отприщвате скандали, в които си изливате и за стари неща. Мисля, че имате нужда от един хубав, ясен разговор, в който да не се карате, а само да се разберете. Мисля, че имате нужда от малко повечко нежност помежду ви. Правете си някакви жестове от време на време. Казвайте си мили неща. Бъдете малко по-разбиращи един към друг. Не може да стигате до такива скандали за такива дреболии. И се разберете вашите проблеми да си стоят между вас. Живеете заедно. Би следвало да можете да оправяте нещата на момента, а не да си драскате глупости по стените във фейсбук. Камо ли, че е наистина глупаво другите да знаят за вашите неприятни моменти и то по този начин.
По-точен отговор от този, едва ли, ще получиш. И наистина вземете поговорете и престанете с този фейсбук. Толкова ли искате личния ви живот да е обществено достояние? Лично аз, не мога да си представя да се карам примерно с жена ми за нещо и да и пиша в фейсбук. Просто звучи абсурдно.