.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Вижте търся разбиране и съвети а не мрънкане !!!

Имам човек до себе си всичко е ок върви перфектно но.. той има приятелка и дете .. опитах да не се виждам с него но не става смисъл и тои не издържа без да ме търси а и аз не издържах като ме потърси .. и пак се събрахме .. ПАК КАЗВАМ ТЪРСЯ РАЗБИРАНЕ И СЪВЕТ .. А НЕ УПРЕЦИ И СЪВЕТИ ОТ СОРТА ЗАРЕЖИ ГО .. ПРОБВАХ НЕ СТАВА !!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ами да ти кажа,тъй като не искаш упреци,има само едно решение,да се раздели с приятелката си.Той не може да ви обича и двете,нали?
    >>DjBelev<<

Да го кастрират тоя дано парапапапа

Земи са гръмни ,моме
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Марш, бе!
    Аман от такива. Щастие не се гради върху чуждото нещастие.
    Докато на теб ти е за единия секс и пуберско увлечение, и ти мине след ден-два, знаеш ли каква лавина от събития ще повлечеш след себе си? Как въобще ти хрумва да оставиш детето без баща, само 'щото си наивна и си мислиш, че като ти кажат две-три мили думи, и вече си намерила Единствения?

Тоя много ме съмнява да си зареже семейството, заради 2 пъти по-малка от него пикла. Ако го направи, значи съвсем си му изпила мозъка. И да, това се нарича педофилия.
    Да се самоцитирам, че ми е приятно да се чета.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Горкото дете...

Ако детето НЕ е тяхно (общо) тогава давай, ти си! Иначе много добре се замисли какво правиш, както ти и така и той. Всъщност като цяло се замислете и си поговорете кой какво иска и кви са ви намеренията. Кат гледам щом има и деца омешани, значи не сте малки. Разберете се и тогава давайте напред, квото и да сте се разбрали. Само бъди абсилютно сериозна в действията си за да не окипазите лапето.

ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ
    Ей ся прочетох че си на 16. ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ? Оставай хората си живеят животеца че... Бати лапешките работи. Кат ти се ебе толкос ела аз ща мина 1 път да ти олекне. Бати филма, как са вбесявам на такива кат тебе.

Цитирай Първоначално написано от Seattle
    Горкото дете...

Кат ти се е** толкос ела аз ща мина 1 път да ти олекне. Бати филма, как са вбесявам на такива кат тебе.
    Кофти начин да си намериш материал.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Само не разбрах как става номера,хем да сте заедно,хем да има приятелка А детето общо ли е? Не искаш упреци,ами какво искаш похвала ? Да браво най-хубавото и правилно нещо на света е да оставиш детето без баща,да разваляш чужди отношения Продължавай в същия дух,опитвай се да градиш своето щастие върху чуждото нещастие,само гледай накрая ти да не останеш нещастна и с пръст в устата.

не искаш упреци ? значи всички който пишат трябва да те укоражават ??! о боже...давай мацка ти си .... на 16 години .. занимаваш се с мъж който има дете каква ти е работата м/у тях ? и не ми казвай не мога няма НЕ МОГА ИМА НЕЩА КОЙТО НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ!

Той на колко години е?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    София
    Какви съвети искаш точно?
    Оставяш дете без баща.
    В сучая ще търпиш упреци напълно оправдано.
    Зарежи го,ако не искаш после това дете да ти тежи на съвестта,ако изобщо имаш такава и знаеш какво е това.

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    чааааакай малко .. искаш да си с мъж, който има дете от приятелката си и живеят заедно (или още повече са женени) и са си семейство ?

първото нещо, което ще ти кажа е, че ти не си с всичкия си .. как не искаш упреци ? сигурно ще се запиташ сега " защо всички ме упрекват и не ми дават никакви съвети, след като искам да съм с него "

до тука с такова кратко описание разбирам, че той е зает и си държи на жената до него още повече, че имат и дете, което съвсем променя нещата нали се сещаш ..

ако ти е споменавал, че иска да се разделя с жената до него, това е друг въпрос , но остави той да го направи и чак тогава помоли за съвет .. (макар, че толкова и ще е мъж ако го направи)
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ти си си виновна . Никой не те е бил , за да бъдеш с този човек. В началото въобще не е трябвало да се захващаш с него при положение , че има дете. Хайде сега си бий главата и се моли някой да те разбере . Такива като тебе са за убиване Живей сега с вината ,че разваляш едно семейство и оставяш дете без баща. Курвенска история

Мега фен Аватара на Hilary_
    какво разбиране търсиш? Според теб т'ва нормално ли е?
    Я се постави на мястото на жена му .. как ще се чувстваш а?
    Толкова ли свършиха необвързаните мъже ..

Остави човека да си жеве живота ! Детето без баща ли ще остане? Най-тежкото нещо за едно дете е да види родителите си разделени! Ходи да се е*еш с тия на твойте години !!!

Не мислите ли, че малко прекалявате с това "Оставяш детето без баща"? Едно дете остава без родител, ако родителското тяло почине, а не като си намери друга половинка. Ако мъжът, за когото авторката говори, не обича жени и само й изневерява, не виждам нищо лошо в това да се разведе и да е част от живота на детето си. Сега друг е въпросът, че той най-вероятно използва авторката само за единия секс, а пък тя горката е хлътнала до уши, защото някой й обръща внимание...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    В случаят тя си е виновна,първо защото разваля връзка,в която е намесено и дете.Второ,защото тя осъзнава,че той я използва,но продължава да е с нег като поредната влюбена тийнейджърка...

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    В случаят тя си е виновна,първо защото разваля връзка,в която е намесено и дете.Второ,защото тя осъзнава,че той я използва,но продължава да е с нег като поредната влюбена тийнейджърка...
    Че е виновна, спор няма. Но след като той явно не обича жена си, има ли смисъл да са заедно? Дали той ще изневери на съпругата си с авторката, или с някоя проститука, какво значение има? Семейството им вече е "развалено", единственото, което може да направи мъжът, ако има някакво достойнство, е да каже на жена си какво прави зад гърба, ако все още не е научила. А дали има дете във връзката, или не - не от голямо значение. Той може да е с жена си и да не обръща никакво внимание на детето си, може и да е разведен, но да го вижда често и пак да са си близки. Въпрос на чувство за отговорност, а не на семейно положение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ако той държеше на жена си, изобщо нямаше да почне да се занимава с момичето. Пък нали се води по-голям и по-зрял, защо сам не вижда какво прави?
    nigga stole my bike

anonymous708973
    Guest
    Имам едно единствено правило при отношенията си с мъжки пол.
    Женен ли е, има ли дете - не се бъркай!

Впрегни цялата си възможна воля, изолирай всякакъв контакт с него и продължи да живееш.

Някой попита на колко е тои е на 23 години.. и да споменавал е че иска да остави жена си , но стои с нея заради малкия .. Благодаря ви за съветите виждам че има и хора който поне се опитват да ме разберат

anonymous708973
    Guest
    Маце, историята ти е толкова изтъркана, че просто няма накъде. Във всяко женско списание поне 2 пъти годишно се разисква този въпрос. И да, той винаги ще ти каже, че иска да остане с жена си.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Остави човека да си жеве живота ! Детето без баща ли ще остане? Най-тежкото нещо за едно дете е да види родителите си разделени! Ходи да се е*еш с тия на твойте години !!!
    +1
    Аман от пикли дето развалят семейства и оставят деца без бащи, само защото им се е доебало ...

ха защо мислите че е за 1то еб*не ако искам е*бане мога с всеки .. !! имам чувства !!

Фен Аватара на marmalad400
    Град
    Plovdiv
    Ваще НЕ знаят нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си