- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте търся разбиране и съвети а не мрънкане !!!
Аз не разбирам кво така й се нахвърлихте. Вярно, че е трябвало да се дръпне като е разбрала, че има приятелка и дете, ама вие пък направо... Я ми отговорете ТЯ какво е виновна, че оня иска да си развали семейството ? Защо тя да е виновна "че детето ще остане без баща" ? Пълни глупости говорите. Един родител ако иска детето му да си има майка и баща, няма да ги върши тези неща. И не е виновна втората жена за тва (или втория мъж..)
Авторке, слушай си разума и се научи да си контролираш емоциите. Тва е супер трудно, ама ако искаш да избягаш от целия този филм, опитай. Ако трябва мисли за всички негови лоши черти, които не ти харесват, за да се отдръпнеш. Помисли си искаш ли такъв мъж до теб въобще и кво бъдеще виждаш с него. Той винаги ще е свързан по някъв начин с неговата приятелка заради детето им. И не вярвам, дори да се разделят, да пренебрегва детето заради теб. Сигурна ли си, че ще изтърпиш тва нещо и ще понасяш ли срещите с неговата (бивша)?
Първоначално написано от antifashionshit
да готова съм на всичко за да съм с него .. на абсолютно всичко !!
Какъв точно ти е въпроса? Какво да направиш ли? Проблемът не е, че не можеш без него, а че не искаш да се опиташ. Човекът си има семейство, не се бутай там. Намери си някой на твоята възраст.
Човекът отдавна си няма семейство! Той явно не обича жена си...И не е само момичето виновно,то може дори да не е знаело,че той има жена и дете...Виновен е и мъжът.И ако не с нея,то ще зареже жена си и ще отиде с друга.Защо да продължава да лъже жена си.Предполагам,че и майката е млада,може би и тя е с него само заради детето...
Шофирай разумно - стигни жив!
Без коментарПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
тяхното семейство отдавна е загубено смисъл тя го обича иска го за себе си но тя е злобна той ми разказва че като той заспи на дивана тя отива и почва да му крещи : Аре ставай няма тука да спиш жена имаш ли ? и тем подобни .. а той не я обича омръзнала мъ е те са заедно от 11 години тои е бил на 12 когато са станали гаджета .. :х
Това с той си е виновен е вярно. Но според мен е оправдание за нея, ако иде реч за по-възрастни хора. Какво търси 16-годишно момиче с женен мъж? Това въобще нормално ли ви се струва? Можете ли въобще да си представите колко разглезено, нямащо какво да прави същество трябва да свърши нещо такова на тия години? Какво семейство смята да му предложи? Та тя не може да напише думата "абсолютно" без 2-3 грешки...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ии тои не е женен живеят заедно !!
несъм чел кои какво ти е написал и какви упреци и тапни ти е написал , но ще ти кажа едно !
ВИНАГИ ЩЕ СИ ВТОРА СЛЕД НЕГОВАТА СЪПРУГА !
п.с неслушам чалга едно момиче ми го каза и ми каза откаде е този израз !![]()
All under heaven........
значи напълно те разбирам..аз си имам приятел в момента, но винаги съм имала нещо към един уникален човек.. той разбира се е доста по-голям има жена и дете.. но откакто аз порастнах и той започна да ми обръща внимание, закачки и т.н. Той иска да излизаме да се виждаме и да сме много често заедно.. но аз просто незнам поставям се на мястото на жена му .. мисля и за приятеля ми за който се борих страшно много време и му простих какво ли не.. обаче мъж.. грешка този женен мъж направо ме подлудява.. и не е да кажеш, че иска секс .. той иска връзка.. аз лично не очаквам да се раздели с нея дори да започнем връзка.. не искам да разбивам семейства и незнам до колко това е възможно.. не съм и от тези момичета, които са съгласни да са номер две в нечии живот.. но пък представи си той да е мъжът за теб.. аз те съветвам да послушаш себе си .. не гледай неговите нужди.. забрави жена му и детето, ако има смисъл само.. ако не, не проваляй няколко живота
е то белята е направена -.-Първоначално написано от svinqvtrastika
always late but worth the wait!
Заради една такава като теб моето семейство преживя истински ад.А любовницата на баща ми дори е родила дете от него...Смятай как се чувствах аз,а за майка ми да не говорим!!!ДА!Щастие не се гради върху чуждото нещастие!Вземи се осъзнай и бягай далече от него!
!!!!Първоначално написано от elizabethg
Авторке, само едно ще ти кажа-замисли се, ако баща ти забърше някоя 18 годишна пикла, и да изневерява на майка ти с нея. Как ще се чувстваш???![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
^Именно. Предполагам, че е супер тежко да гледаш как семейството ти се разпада заради някоя пикла.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
SisiStrange любовницата на баща ми беше дърта...на 40 и няколко,а на всичкото отгоре е грозна като смъртта...![]()
![]()
Но пак,няма значение възрастта и,а това,че е разбила семейството ми.
Просто наистина беше АД!За това,дано авторката се осъзнае и спре да се вижда с него.
Споко. И на моя баща любовниците, които съм мярвала са абсолютни грозотии. Особено в сравнение с майка ми, която е супер запазена и чаровна. В случая аз се радвам, че нашите са разведени, но съм сигурна, че за много хора е точно обратното.Първоначално написано от elizabethg
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Sisi,нашите не са разведени,продължават да живеят заедно,но майка ми охладня към него.Но не напълно.Разбират се добре,но имаше моменти в които всяка вечер не съм могла да спя от викове и скандали,от страх и притеснение.По едно време имах чувството,че ще полудея.Положението беше много лошо,но след време всичко оттихна и сега "морето" е спокойно.Не пожелавам на никого това,което преживях аз.
![]()
![]()
![]()
Ти си ебати долната кypвa бе.Ама ти и оня твой помияр сте един дол дренки.Едната - пикла,разваляша семейства.Другият - инфантил с дете,точещ лиги по непълнолетните курвета.Първоначално написано от galetinkata
Смърт от табун-б за теб и твоите мечти.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
а, евала! точно това се канех и аз да напиша.Първоначално написано от Verminaard
какво искаш да кажеш с това, че не можеш да го "напуснеш". та вие дори не сте заедно очеизвадно, защото "тои" си седи при жена си. а и толкова ли нямаш съвест и знаеш, че има дете и жена (дори да не са женени) и продължаваш да се занимаваш с него? не казвам, че той е стока, ама ти си по-долу и от него, защото му се връзваш на акъла.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Точно.Първоначално написано от miminko
Попринцип съм против теорията, че зает мъж/жена не се сваля, но тук става въпрос за брак, ако не брак, но поне сериозна връзка, в която има намесено дете. Всяка такава си има своите спадове и кризи, но не ставай причина едно семейство да бъде развалено!
+1Първоначално написано от NambyPamby
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Не разваляй семейството му,въпреки че,той го е направил,още щом е започнал връзката си с теб.Бъди разумна.Оставяш дете,без баща!
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
Родителите ми са разделиха съвсем скоро заради майка ми която се оказа,че има връзка с женен човек с дете. Това за мен е неправилно, защото лъжеш цялото си семейство и изневеряваш най - малко на половинката си. От друга страна имам два примера в ролята на добри приятели които също бяха женени за различни хора, но се разведоха за да бъдат заедно и така вече доста години, едната двойка има и две деца.
След като не я обича, защо има дете с нея и живее с нея? Сега ли се сети, че не я обича? Да е мислил преди да прави простотии. Случаят е деликатен, все пак и ти не си виновна, че си се влюбила в обвързан мъж. Такива неща се случват, просто по някое време ще ти писне. А той да прави каквото сметне за добре. След като детето е малко - ще е доста тъпо да го изостави. А след като жена му е такава "кучка" да не се е захващал с нея.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Големи любители психолози и се извъдихте тука бе.Момичето не иска упреци,а вие точно това правите.Предполагам,че когато се е събрала с него за пръв път изобщо не е знаела,че има жена и дете.И аз не разбрах какъв и е въпроса,но определено не е как да се разделим или нещо от сорта.Разликата им не е безбожно голяма,не е тръгнала с някой който може да й е баща все пак.Това си е нейния живот,и вие не сте никакви,че да и казвате каква е.Колкото до авторката,ако го обичаш оставаш с него независимо от обстоятелствата.Аз,ако бях на теб щя да го оставя не за това защото има семейство а за да не му преча на живота.Обаче ако обича теб ще сте заедно.Дори и да остави жена си детето пак ще си има баща,не е нито първия нито последния в такава ситуация,такива неща се случват всеки ден.Така,че мила живей си живота и не обръщай внимание на хора,които не те познават а говорят лошо за теб.
P.S Изобщо не ме интересува,ако сте мнението ми не ви харесва.Безпощадна съм към справедливостта и винаги казвам каквото ми е на устата.Така,че няма никакъв смисъл и мен да мразите.Само темата ще стане един безкраен спор.