- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте търся разбиране и съвети а не мрънкане !!!
+19836278467384Първоначално написано от Luidgie
Тук става въпрос за един изключително комплексиран мъж.Ти си на 16.Какво очакваш?Да се ожените?Не си струва на тези години да се занимаваш с преходни неща.Особено,ако говорим за мъж с дете и жена,с която живее.
Ми то точно заради това (б)е(ше) интересен форумът, 'щото се заформят интересни дискусии. Като толкова искате просто да се отчитате механично в някоя тема, колкото да не е без хич и мнението ви да не се обсъжда - има си раздел за игри, в който най-интелигентната тема е "Кой филм гледахте последно".Първоначално написано от slunchoy
Да, той е обвързаният в случая и той трябва да го мисли, докато тя е свободна и може да прави, каквото си иска, ама... Да му се невиди, толкова ли няма свободни мъже, че баш на такъв с дете да налети? Хубаво, първоначално не е знаела, че е обвързан и е баща, ама като е научила? Хич не ми се струва нормално първата ти мисъл в такава ситуация е как да го прикоткаш към себе си. Не ми се струва и нормално мъж, който би трябвало, когато вече има семейство и трябва да се държи зряло, мислите му да са насочени към него, към прехраната и щастието му, да тича подир ученички, които току-що са си изкарали лична карта и да им обещава разни глупости, както правят повечето мъже в такива случаи - че ще се разделят с жена си, 'щото им е нещастно с нея и имат много проблеми, пък всъщност е точно обратното. Както Пантерата каза, всяка връзка си има спадове - щом има проблеми с жена си - да си ги решава или да се разделя с нея. Това трябва да е негово решение, а не ти да се опитваш да го манипулираш, за да наклониш везните в своя полза.
Всъщност никой не може да даде съвет на момичето,защото не знаем цялата история.Може майката на детето да е всякаква,щом имат дете с тоя и живеят заедно,сигурно и той я е обичал,не се знае какво е станало...Никой не оправдавам,не харесвам жените ,които развалят семейства,но не знаем за какво става въпрос.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Абе влюбен ли си - мамата ти се ебава. Не се научихте.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "