.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен Аватара на fibichkaa

Дали постъпих правилно ?

От две години съм в ново училище и т.н . В класът ми има едно момче , което ми стана много близък приятел . Та така до преди 2 седмици , когато ме покани да излезем някъде в парка. Излязохме и си говорехме , разхождахме се и така неусетно бяхме на една пейка и се целувахме . Той ми каза ,че ме харесва от много време и така . Не знаех как да реагирам и го прегърнах. На следващия ден бяхме на училище и всичко ок нали и в последния час ми пише смс : Искаш ли след училище да излезем ? При което аз тотално забивам и си казвам '' какво взе да става .. '' . Излязохме пак и не знам как пак започнахме да се целуваме . На следващия ден ми предложи и то два пъти но аз се го режех. Дойде днес и пак ми предложи и аз най-накрая се съгласих . Не искам да страда , но не го обичам и не го харесвам . Не знам дали с времето ще го обикна , но дали постъпих правилно ? Все пак той прави всичко за мен , защитава ме и т.н Постъпих ли правилно ?

Щом не го обичаш и не го харесваш....По-добре му го кажи не го лъжи.
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Казах му . Той ми каза ,че може да го заобичам с времето .

Пробваите може с течение на времето да го заобикнеш.... успех

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Аз си мислех че само жените се подлагат на тоя вид мазохизъм.

Ти неправилното вече си го направила като си го подвела. От тук нататък кое е правилно и кое не, си знаеш само ти самата. В крайна сметка то си е за теб, ти ще трябва да целуваш човек който не харесваш. А ти на него си му казала кво е положението така че после като вземе да реве, му казваш че си му казала как стоят нещата още в началото.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Възможно е да го заобичаш с времето. Ама не вярвам. Той ти го казва това,за да се опита да те задържи.

Защо излезе с него след като не го харесваш? Аз бих запазил приятелството си вместо да навлизате в по - сложни "любовни" отношения, което ти гарантирам, че няма да свърши добре.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Кое те кара да се двоумиш дали си постъпила правилно?Не си постъпила и като цяло постъпката ти е адски тъпа.Защо подвеждаш момчето?Навсичкото отгоре ситуацията ти само потвърди,че момчета дето тръгват с подхода "бавно,но славно НЕКА СМЕ ПРИЯТЕЛИ пък после ще я сваля" са обречени.

Град
    София
    Точната дума е ще се привържеш към него и постепенно ще свикнеш с него.Кой знае може и след това да го обикнеш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не, не си постъпила правилно.
    Защо си излизала с него и сте се целували щом нямаш чувства? Така си му вдъхнала празни надежди. Вместо да го режеш на всяко повикване, опитай да поговориш с него и ясно и точно да му обясниш, че няма да се получи нищо между вас. И не позволявай да ти излиза с глупостите, че с времето са щели да се появят чувства. За бъдещето никой за нищо не може да е сигурен.
    И спря да се върти за миг земята..

Не е нужно да обичаш някого, за да ходиш с него, достатъчно е да има някакви симпатии, трепети, вълнения... Но при теб явно ги няма и да, сбъркала си, подвела си момчета и сега като го "скъсаш" ще му е много по-гадно, отколкото ако му беше казала още в началото, че не си падаш по него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Откога е модерно да се целуваш с всеки, с който излезеш .. И ти какво очакваше?! Момчето явно си е помислило, че имаш някакви чувства ..
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Не, не си постъпила правилно.
    Защо си излизала с него и сте се целували щом нямаш чувства? Така си му вдъхнала празни надежди. Вместо да го режеш на всяко повикване, опитай да поговориш с него и ясно и точно да му обясниш, че няма да се получи нищо между вас. И не позволявай да ти излиза с глупостите, че с времето са щели да се появят чувства. За бъдещето никой за нищо не може да е сигурен.
    Ние излязохме като приятели просто той ме целуна . А и знам какво е да обичаш някого , а на него да не му пука за това направих жертва . С времето може да го заобичам.

Цитирай Първоначално написано от fibichkaa
    А и знам какво е да обичаш някого , а на него да не му пука за това направих жертва .
    А още по-лошо е да си с някого, към когото имаш чувства, а пък той да не ти отвръща... Не е нужно да го съжаляваш, ще му мине, млади сте.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martito2
    Откога е модерно да се целуваш с всеки, с който излезеш .. И ти какво очакваше?! Момчето явно си е помислило, че имаш някакви чувства ..
    Ако не прочете тя каза,че му е признала още в началото,че не го обича,но той въпреки това иска да е с нея.Той сам си слага главата в торбата...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от fibichkaa
    А и знам какво е да обичаш някого , а на него да не му пука за това направих жертва . С времето може да го заобичам.
    Мъченица. Дай му да те тресне поне, отново 'щото си добра душа и най-вече 'щото си глупава и филмирана, и друго не можеш да му дадеш.
    С времето може и да го заобичаш, да. Като те зареже, на секундата ще осъзнаеш, че ти липсва някой, който да ти тича подир дупето и че друг такъв заблуден надали ще намериш.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Ако не прочете тя каза,че му е признала още в началото,че не го обича,но той въпреки това иска да е с нея.Той сам си слага главата в торбата...
    Е, да, ама не й е опрял пистолет в главата. А и тя защо му се води по акъла...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Точната дума е ще се привържеш към него и постепенно ще свикнеш с него.Кой знае може и след това да го обикнеш.
    Така стана с моя. Когато усетих, че спира да угажда на капризите ми и мога да го загубя(като преди това знаех, че мога да правя каквото си поискам и, че той пак би останал/би се събрал с мен ии то това моето продължи няколко месеца), тогава... осъзнах, че наистина значи много за мен, спрях да се държа като идиотка и с времето го обикнах. Сега го обожавам и се радвам, че въпреки че го режех половин година и след това още толкова се държах отвратително, той не се отказа от мен.
    No need to ask
    He's a smooth operator

Град
    София
    По-добре да съм с човек,който не ми лежи на сърцето,но да е мил и да ме разбира,от колкото с някой кретен.Държа се като идиотка с момчетата,когато има защо да го правя.Правила съм го,да,но само,когато има защо.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз ви предлагам на всички вас да си вземете кученце.
    Ще ви тича по задниците по цял ден, ще ви обича и никога няма да се откаже от вас.
    Нали разбирате, много по-сигурно е от едно момче...
    А даже може и вие да го заобичате кученцето.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Аз ви предлагам на всички вас да си вземете кученце.
    Ще ви тича по задниците по цял ден, ще ви обича и никога няма да се откаже от вас.
    Нали разбирате, много по-сигурно е от едно момче...
    А даже може и вие да го заобичате кученцето.

А ти си вземи рибки и мълчи.
    Имала съм куче 12години и да беше ми цял живот верно.

По-добре да съм с човек,който не ми лежи на сърцето,но да е мил и да ме разбира,от колкото с някой кретен.Държа се като идиотка с момчетата,когато има защо да го правя.Правила съм го,да,но само,когато има защо.
    + 1

Подвела си го. Като те е целунал, можела си да го спреш. После пак сте излезли, пак сте се целували и ти пак нищо не си направила. Накрая си се съгласила да тръгнете от съжаление към него. Твоя си работа е в крайна сметка, ти си с човек, към когото не изпитваш нищо, но знай че ако не се получи, това ще ви съсипе приятелството. Той определено много иска да е с теб, защото аз лично не познавам момчета, които се биха оставили така да ги въртят - ми аз не те харесвам, ама не знам си какво. Тъй че наистина добре си помисли.

ами не ти го подвеждаш.. мани за обич не става дума.. но ти дори не го харесваш .. следователно нямаш право да го подвеждаш.. бъдете приятели, но внимавай как ще му кажеш, че не си падаш по него за да не прецакаш нещата

Мега фен Аватара на xoxi
    Вампирке, май не схвана какво имах предвид.
    Нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си