- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали постъпих правилно ?
Трябвало е още в самото начало,да му кажеш,че не го харесваш.Постъпила си добре,от негова гледна точка,но дали ще успееш да се справиш с чувството,че все едно целуваш стената например?Ти няма как да вложиш чувства и емоции в такова нещо.След време той сам ще разбере,че не е трябвало да те притиска.Моят съвет е да приключиш"връзката" , преди той да е хлътнал още повече.Така,няма да е твърде болезнено за него.![]()
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
Аз в самото начало му казах ,че не изпитвам нищо . Просто седнахме и поговорихме . След това ми каза ,че е готов да направи всичко и каза ,че със сигурност съм щяла да го обикна и аз си казах '' Нека да видим ''
Целувала си се, като дори не го харесваш и минаваш с оправданието, че просто нещо станалоПървоначално написано от fibichkaa
Другото което е - задаваш реторичен въпрос, отговаряш си, след което се обръщаш към нас...браво
![]()
ами постъпила си тъпо. мноооого тъпо. за какво целуваш без да имаш чувства, дето се каза утре вземи му и пусни пак от добра душа. такива добри душици като тебе се търсят много.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."