.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    WonderLand
    Трябвало е още в самото начало,да му кажеш,че не го харесваш.Постъпила си добре,от негова гледна точка,но дали ще успееш да се справиш с чувството,че все едно целуваш стената например?Ти няма как да вложиш чувства и емоции в такова нещо.След време той сам ще разбере,че не е трябвало да те притиска.Моят съвет е да приключиш"връзката" , преди той да е хлътнал още повече.Така,няма да е твърде болезнено за него.
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Аз в самото начало му казах ,че не изпитвам нищо . Просто седнахме и поговорихме . След това ми каза ,че е готов да направи всичко и каза ,че със сигурност съм щяла да го обикна и аз си казах '' Нека да видим ''

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Дали постъпих правилно ?

Цитирай Първоначално написано от fibichkaa
    От две години съм в ново училище и т.н . В класът ми има едно момче , което ми стана много близък приятел . Та така до преди 2 седмици , когато ме покани да излезем някъде в парка. Излязохме и си говорехме , разхождахме се и така неусетно бяхме на една пейка и се целувахме . Той ми каза ,че ме харесва от много време и така . Не знаех как да реагирам и го прегърнах. На следващия ден бяхме на училище и всичко ок нали и в последния час ми пише смс : Искаш ли след училище да излезем ? При което аз тотално забивам и си казвам '' какво взе да става .. '' . Излязохме пак и не знам как пак започнахме да се целуваме . На следващия ден ми предложи и то два пъти но аз се го режех. Дойде днес и пак ми предложи и аз най-накрая се съгласих . Не искам да страда , но не го обичам и не го харесвам . Не знам дали с времето ще го обикна , но дали постъпих правилно ? Все пак той прави всичко за мен , защитава ме и т.н Постъпих ли правилно ?
    Целувала си се, като дори не го харесваш и минаваш с оправданието, че просто нещо станало Другото което е - задаваш реторичен въпрос, отговаряш си, след което се обръщаш към нас...браво

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ами постъпила си тъпо. мноооого тъпо. за какво целуваш без да имаш чувства, дето се каза утре вземи му и пусни пак от добра душа. такива добри душици като тебе се търсят много.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си