.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Въпрос към момичетата :)

Здравейте на всички .. Искам да попитам момичетата какво искате от вашите гаджета смисъл как искате да се държат с вас и така ... ако може го направете така пример :
    1. Искам постоянно да ми казва, че ме обича
    2. Да не спира да ме целува
    и така нататак ... моля ви кажете си мнението

Не си го представям постоянно да повтарям на някой нещо до припадък.

Това, която и жена да тръгне да го пише може да изкара цял роман с 50 тома

- искам да ме разбира и дори и нещо лошо да съм направила да ме подкрепи
    ^ Това е най - важното за мен..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от mobys
    Не си го представям постоянно да повтарям на някой нещо до припадък.
    аз давам само пример, но иначе мерси за мнението

Град
    София
    Да го показва,не да го казва.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И аз така,не претендирам постояно да ми казва,че ме обича (въпреки,че той си го прави) искам да ми го доказва (това също го е направил).

Искам да ме разбира,да ме изслушва,да ме уважава..

Имах сериозна връзка до януари месец и момчето на ден доста пъти ми казваше,че ме обича което направо ме задушаваше ...
    какво искам от гаджето ми ли
    1. да ми има доверия и да обича да разговаря на всякакви теми,да не притеснява от нищо
    2. да не е прекалено ревнив ...
    3. да обича да се забавлява
    4. да приема факта,че имам приятели момчета
    5. да не крие къде ще ходи и да разбирам от други хора
    6. да обича да разнообразява
    7. да може да общува с моите приятели
    8. да не се виждаме всеки ден
    9. да имам лично простанство
    10. да не се срамува от приятелите си да ми кажа,че ме обича .. и да не се прави на шут пред тях ;д
    а и не съм ги наредила по важност ;р
    11. и да не забравяме да прави хубав секс се пак си е доста важен

П.С ако има някакво момче което отговаря на тези неща по горе да пише на лично ... но да е над 19 години ;д

Цитирай Първоначално написано от ivelinaivanova93
    Имах сериозна връзка до януари месец и момчето на ден доста пъти ми казваше,че ме обича което направо ме задушаваше ...
    какво искам от гаджето ми ли
    1. да ми има доверия и да обича да разговаря на всякакви теми,да не притеснява от нищо
    2. да не е прекалено ревнив ...
    3. да обича да се забавлява
    4. да приема факта,че имам приятели момчета
    5. да не крие къде ще ходи и да разбирам от други хора
    6. да обича да разнообразява
    7. да може да общува с моите приятели
    8. да не се виждаме всеки ден
    9. да имам лично простанство
    10. да не се срамува от приятелите си да ми кажа,че ме обича .. и да не се прави на шут пред тях ;д
    а и не съм ги наредила по важност ;р
    11. и да не забравяме да прави хубав секс се пак си е доста важен

П.С ако има някакво момче което отговаря на тези неща по горе да пише на лично ... но да е над 19 години ;д

Доста интересни изисквания : )

Благодаря pein1 м написах каквото мисля има и още предполагам,но сега просто нахвърлих основните

Благодаря pein1 м написах каквото мисля има и още предполагам,но сега просто нахвърлих основните
    и аз ти благодаря за мнението ако искаш пиши още ще се радвам да прочета още мнения

Град
    София
    Според мен най-важните неща са:
    - Да можем да разговаряме на всякакви теми
    - да имаме сходни виждания за живота
    - да може да прави компромиси
    - да умее да прави малки жестове
    - да е авантюрист
    и т.н. ...
    Но това е много относително - можеш да си намериш човек, който не отговаря на почти нито един от критериите ти, и все пак да си допаднете много.

та едното от най важните за мен неща е да умее да разговаря да общува с мен ) и да се забавлява... определено не искам да ме задушава много мразя... имах един такъв ... което направо е като бесило .. не искам да ми звъни постоянно.. 2-3 пъти на ден ми стига .. да ми дава свобода... и без мен може да ходи където си иска само да не ме лъже .. няма да ми е тъпо ако ще ходи по дискотеки и партита стига да не е някакъв където като пиине и ще зарибява, да уважава мнението ми ... да не пие прекалено много да се напива да се чудя какво да го правя... да е работен не мързелив и да чака пари от мама и тате не обичам да ме целуват постоянно .. примерно излизаме на кафе той да ме е прегърнал постоянно .. и да ме целува .. а мисля за адски е тъпо да почнат някакви младежи да се натискат по сепаретата на заведения ...

та едното от най важните за мен неща е да умее да разговаря да общува с мен ) и да се забавлява... определено не искам да ме задушава много мразя... имах един такъв ... което направо е като бесило .. не искам да ми звъни постоянно.. 2-3 пъти на ден ми стига .. да ми дава свобода... и без мен може да ходи където си иска само да не ме лъже .. няма да ми е тъпо ако ще ходи по дискотеки и партита стига да не е някакъв където като пиине и ще зарибява, да уважава мнението ми ... да не пие прекалено много да се напива да се чудя какво да го правя... да е работен не мързелив и да чака пари от мама и тате не обичам да ме целуват постоянно .. примерно излизаме на кафе той да ме е прегърнал постоянно .. и да ме целува .. а мисля за адски е тъпо да почнат някакви младежи да се натискат по сепаретата на заведения ...
    Права си ти определно знаеш какво искаш .. другите момичете не знаят ;д което е мн глупаво

м именно,че повечето момичета са тъпи кифли ... мн ме дразнят ... а и другото което е не съм от тея който ....ако някое момиче ... почне да коментира или пише на гаджето ми някакви неща ... и да почна да се разправям с нея кучко ще те смачкам няма да пипаш гаджето ми .. той е само мой ... ще ти разбия носа или такива лапешки ограничени нещица ) :P надявам се ме разбра какво исках да кажа ,че малко се пообърках

м именно,че повечето момичета са тъпи кифли ... мн ме дразнят ... а и другото което е не съм от тея който ....ако някое момиче ... почне да коментира или пише на гаджето ми някакви неща ... и да почна да се разправям с нея кучко ще те смачкам няма да пипаш гаджето ми .. той е само мой ... ще ти разбия носа или такива лапешки ограничени нещица ) :P надявам се ме разбра какво исках да кажа ,че малко се пообърках

... разбрах те споко

Радвам сее :P пиши на ЛС

Като гледам момичетата не казват какво искат от гаджетата си ;д

Мега фен Аватара на xoxi
    Искам да се държи с мен като равен с равен, да ме приема най-вече като приятелка... и да не преиграва с показване на романтичната си страна (ако има такава).
    Точно такива са отношенията с приятелят ми и са ни достатъчни.
    Никакви други изисквания нямаме един към друг.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от pein1
    Е, какво да ти казваме като всяка е различна?! Просто питай твоята какво иска! Например Ивелина не иска да се вижда с приятеля си всеки ден и да интимничат постоянно, но аз искам да прекарвам с моя колкото се може повече време (живеем и работим заедно и пак не ми стига времето с него) и да се гушкаме и целуваме постоянно (разбира се, говорим си за всичко, но просто обожавам да имаме и физически контакт).
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Е, какво да ти казваме като всяка е различна?! Просто питай твоята какво иска! Например Ивелина не иска да се вижда с приятеля си всеки ден и да интимничат постоянно, но аз искам да прекарвам с моя колкото се може повече време (живеем и работим заедно и пак не ми стига времето с него) и да се гушкаме и целуваме постоянно (разбира се, говорим си за всичко, но просто обожавам да имаме и физически контакт).

мойта няма да ми каже кво иска ;д ... иначе просто ми е лубопитно какво искат другите момичета

хей е не съм казала,че не искам физически контакт просто го имам тъпо за това задушаване .. постоянното прегръщане без да ме пуска .. или постоянното целуване ... ) м но и ти си права зависи от момичето ...

мойта няма да ми каже кво иска ;д ... иначе просто ми е лубопитно какво искат другите момичета
    Питал ли си я изобщо? А и да не иска да каже или ти даде някакъв оклончив разговор, ще разбереш по поведението й какво иска.
    А какво значение има какво искат чуждите жени, нали няма ти да им го осигуряваш ; )

Ивелина, дадох го само за пример. : )

питал съм я ... но не иска да ми каже иска сам да открия ... относно другото прото ми е интересно др-те какво искат ...

Давай, експериментирай! И без това ще е много тъпо някой да дойде и да ти каже: Жена ти обича това и това - направи го!!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Да не ме лъже .
    Да сме добри приятели на 1во място и да разговаряме като такива .
    Да няма лиготий през 2 мин .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си