- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата :)
Здравейте на всички.. Искам да попитам момичетата какво искате от вашите гаджета смисъл как искате да се държат с вас и така ... ако може го направете така пример :
1. Искам постоянно да ми казва, че ме обича
2. Да не спира да ме целува
и така нататак ... моля ви кажете си мнението![]()
Не си го представям постоянно да повтарям на някой нещо до припадък.
Това, която и жена да тръгне да го пише може да изкара цял роман с 50 тома![]()
- искам да ме разбира и дори и нещо лошо да съм направила да ме подкрепи
^ Това е най - важното за мен..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
аз давам само пример, но иначе мерси за мнениетоПървоначално написано от mobys
![]()
Имах сериозна връзка до януари месец и момчето на ден доста пъти ми казваше,че ме обича което направо ме задушаваше...
какво искам от гаджето ми ли
1. да ми има доверия и да обича да разговаря на всякакви теми,да не притеснява от нищо
2. да не е прекалено ревнив ...
3. да обича да се забавлява
4. да приема факта,че имам приятели момчета
5. да не крие къде ще ходи и да разбирам от други хора
6. да обича да разнообразява
7. да може да общува с моите приятели
8. да не се виждаме всеки ден
9. да имам лично простанство
10. да не се срамува от приятелите си да ми кажа,че ме обича .. и да не се прави на шут пред тях ;д
а и не съм ги наредила по важност ;р
11. и да не забравяме да прави хубав секссе пак си е доста важен
П.С ако има някакво момче което отговаря на тези неща по горе да пише на лично ... но да е над 19 години ;д
Първоначално написано от ivelinaivanova93
Доста интересни изисквания : )
Благодаря pein1м написах каквото мисля
има и още предполагам,но сега просто нахвърлих основните
![]()
и аз ти благодаря за мнениетоПървоначално написано от ivelinaivanova93
ако искаш пиши още ще се радвам да прочета още мнения
![]()
Според мен най-важните неща са:
- Да можем да разговаряме на всякакви теми
- да имаме сходни виждания за живота
- да може да прави компромиси
- да умее да прави малки жестове
- да е авантюрист
и т.н. ...
Но това е много относително - можеш да си намериш човек, който не отговаря на почти нито един от критериите ти, и все пак да си допаднете много.![]()
та едното от най важните за мен неща е да умее да разговаря да общува с мен) и да се забавлява... определено не искам да ме задушава много мразя... имах един такъв ... което направо е като бесило ..
не искам да ми звъни постоянно.. 2-3 пъти на ден ми стига .. да ми дава свобода... и без мен може да ходи където си иска
само да не ме лъже .. няма да ми е тъпо ако ще ходи по дискотеки и партита стига да не е някакъв където като пиине и ще зарибява, да уважава мнението ми ... да не пие прекалено много да се напива да се чудя какво да го правя... да е работен не мързелив и да чака пари от мама и тате
не обичам да ме целуват постоянно .. примерно излизаме на кафе той да ме е прегърнал постоянно .. и да ме целува ..
а мисля за адски е тъпо да почнат някакви младежи да се натискат по сепаретата на заведения ...
Права сиПървоначално написано от ivelinaivanova93
ти определно знаеш какво искаш
.. другите момичете не знаят ;д което е мн глупаво
![]()
м именно,че повечето момичета са тъпи кифли... мн ме дразнят
... а и другото което е не съм от тея който ....ако някое момиче ... почне да коментира или пише на гаджето ми някакви неща ... и да почна да се разправям с нея кучко ще те смачкам няма да пипаш гаджето ми .. той е само мой ... ще ти разбия носа или такива лапешки ограничени нещица
) :P надявам се ме разбра какво исках да кажа ,че малко се пообърках
![]()
Първоначално написано от ivelinaivanova93
![]()
![]()
... разбрах те споко
![]()
![]()
Като гледам момичетата не казват какво искат от гаджетата си ;д
Искам да се държи с мен като равен с равен, да ме приема най-вече като приятелка... и да не преиграва с показване на романтичната си страна (ако има такава).
Точно такива са отношенията с приятелят ми и са ни достатъчни.
Никакви други изисквания нямаме един към друг.
И спря да се върти за миг земята..
Е, какво да ти казваме като всяка е различна?! Просто питай твоята какво иска! Например Ивелина не иска да се вижда с приятеля си всеки ден и да интимничат постоянно, но аз искам да прекарвам с моя колкото се може повече време (живеем и работим заедно и пак не ми стига времето с него) и да се гушкаме и целуваме постоянно (разбира се, говорим си за всичко, но просто обожавам да имаме и физически контакт).Първоначално написано от pein1
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
мойта няма да ми каже кво иска ;д ... иначе просто ми е лубопитно какво искат другите момичета![]()
хей е не съм казала,че не искам физически контакт просто го имам тъпо за това задушаване .. постоянното прегръщане без да ме пуска .. или постоянното целуване ...) м но и ти си права зависи от момичето ...
![]()
Питал ли си я изобщо? А и да не иска да каже или ти даде някакъв оклончив разговор, ще разбереш по поведението й какво иска.Първоначално написано от pein1
А какво значение има какво искат чуждите жени, нали няма ти да им го осигуряваш ; )
Ивелина, дадох го само за пример. : )
питал съм я ... но не иска да ми каже иска сам да открия ... относно другото прото ми е интересно др-те какво искат ...
Давай, експериментирай! И без това ще е много тъпо някой да дойде и да ти каже: Жена ти обича това и това - направи го!!
Да не ме лъже .
Да сме добри приятели на 1во място и да разговаряме като такива .
Да няма лиготий през 2 мин .
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()