.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Това, която и жена да тръгне да го пише може да изкара цял роман с 50 тома
    Много вярно

-Уважението е на първо място. Аз съм човек, имам си мнение и държа да бъде зачитано.
    -Да не се дистанцира емоционално и психически.
    -Да може да говори с мен за проблемите си и да ми има доверие.
    -Да има план за бъдещето си, който да следва.
    -Да не се дистанцира от мен пред приятелите си, независимо по какъв начин.

Нямам против натисканията по сепаретата, честно казано
    Има още много, но това ми хрумва на първо четене.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Да не ме лъже,тоест да бъде винаги честен.Да ми се доверява.Да ми обръща внимание когато е с приятелите си,мамка му. ;х

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Да не ме лъже,тоест да бъде винаги честен.Да ми се доверява.Да ми обръща внимание когато е с приятелите си,мамка му. ;х
    По тоя повод,случвало ми се е с бившите гаджета толко да ги контролирам,че спряха да вдигат телефона като са с приятелите ,защото тея копеленца им се подиграваха,че жена ги контролира.

Да ме уважава,да ми има доверие, да ме обича!! да ме гушка,целува, да ме разсмива постоянно, да е умен и да можем да си говорим за всичко и да философстваме <3 да обича гласа ми ,защото обичам да пея.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    По тоя повод,случвало ми се е с бившите гаджета толко да ги контролирам,че спряха да вдигат телефона като са с приятелите ,защото тея копеленца им се подиграваха,че жена ги контролира.
    Хахах да,ама аз не обичам да контролирам.

1. да не се побърква от ревност
    2. да не е толкова краен колкото е
    3. да прави от време на време нещо мило, не само като се скараме

1.Да ми казва,че ме обича и да ме прегръща (нещото което ме разтапя напълно е гаджето ми да ме прегърне силно и да ми каже,че ме обича )
    2.Да не е ревнив
    3. Да ме разбира да споделя всичко с мен, да мога аз да споделям всичко с него и да се опита да ми помогне
    4.Да бъде нежен
    (един съвет-момчета пестете говоренето на цинизми или на някакви пълни глупости не знам дали е просто защото не се сещате за какво друго да говорите на първа среща но просто не ми се струва приемливо да ми разправят някаква как решила да се "отпушва" по уникално прост начин.. )

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Искам да е умен, интелигентен, за да можем да си говорим. Супер важно е да си има гледна точка, мнение, да не е някакъв мухльо.Няма никога да харесам прост,тъп мъж, колкото и готин да е. Пък и съм на мнение, че интелигентността е едно от нещата, които правят мъжа супер секси. И аз като PinkPan7her държа да има план за бъдещето и на първо място-да ме уважава.
    Everything changes, but beauty remains ...

Благодаря на всички за мненията

anonymous708973
    Guest
    И много ли си горда?

PullMeCloser, мислех, че интелигентността се подразбира, баси :Д Както и наличието на собствено мнение. За кво ми е, ако вечно е съгласен с мен и/ли мога да го въртя на малкия си пръст...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И много ли си горда?

PullMeCloser, мислех, че интелигентността се подразбира, баси :Д Както и наличието на собствено мнение. За кво ми е, ако вечно е съгласен с мен и/ли мога да го въртя на малкия си пръст...
    Би трябвало да се подразбира, но да си кажа аз. Щото някои явно ги кефи да въртят момчетата на пръста си, ако съдя по мнението на VaMpiRKaTaaa. На мен ми е противно.

anonymous708973
    Guest
    Имам си и куче, и изтривалка пред банята, не ми трябват втори.
    Това, разбира се, не значи да пренебрегва мнението ми и да си прави, квото знае.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Имам си и куче, и изтривалка пред банята, не ми трябват втори.
    Това, разбира се, не значи да пренебрегва мнението ми и да си прави, квото знае.
    Точно, де. Трябва да уважава мнението ти и самата теб самата, но това не значи да няма свое и да се държи като мухльо. Изтривалка беше доста точно Май говорим за едно и също.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Да ме обича. (:
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

В най-конкретен план: да имаме сходни виждания, цели, интереси, да се държи с мен като с приятел и да разговаряме на всякакви теми, всеки да има лично пространство без да държи сметка на другия, да знае винаги как да ми оправи настроението, да има чувство за хумор и да умее да се забавлява, да е искрен и да е спокоен без да избухва за дреболии.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

1. Да ме уважава , както и личното ми пространство и да не ми рови из нещата
    2. Да ревнува , но умерено
    3. Да не ме лъже и да ми вярва
    4. Да не ме задушава
    5. Да не се виждаме всеки ден , например 3-4 пъти седмично

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Нормално... какъв друг, освен някъв грозен, тъп и отчаян в едно ще си легне въобще с теб.. не знам. Теб гръдната обиколка ти е по-голяма от на Митьо Крика.

Като вида някви ей такива да ми се праат на интересни по форумите...
    Temet Nosce

벨야카

Искам да ни е хубаво когато сме заедно и да взимаме заедно решенията и да се подкрепяме. Дали аз го обичам или той мене... някак си съм малка да мисля за любовни истории и така нататък. Важно е да се чувстваме добре, да се забавляваме, да се отпускаме един пред друг и да сме щастливи и да си даваме свобода един на друг.
    My head 2 da sky, my feet on da graund..

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    1. да се разрбираме добре
    2. да не се лъжем
    3. да ме обича
    4. да е г/д хубав
    5. да се държи нормално
    6. да ми търпи непостоянните настроения .

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Уважение, доверие, честност!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си