- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак въпроси за кола маска.
Добре,купих си ето такова нещо:
http://kolamaska.biz/xxx/naturalna-kola-maska.jpg
И доколкото мога да съдя по външния вид,ролката отгоре трябва да се върти,за да нанеса колата маска и после да скубя.. Да,ама не мърда![]()
Въртях,дърпах,блъсках.. не мърда и това е![]()
Някой ако е пробвал с такова нещо,моля ви се кажете ми каква е цаката![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Трябва да се загрее, за да се ползва. Попринцип има едни машинки като на козметичките, но ако нямаш става и в микровълновата. Ако и тогава не иска да се върти, виж да нямя някакъв предпазител, който трябва да се махне![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Вероятно има предпазител... махни това бялото ялото и ръчкай там докато не го откриеш и не го махнеш ... загряваш и мацаш![]()
Имам същата и няма никакъв предпазител. Просто трябва да я загрееш или в микровълновата или в дълбока чаша с гореща вода![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Сетих се за предпазител,но е невъзможно да го разглобя. Адски здраво е хванато.Ще пробвам да го стопля първо,мерси. =]
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Имам същата кола маска, хубава е за крака и ръце, но за мишници и интим няма да хванеш нищо /казвам ти го информативно/ .
Самата кола маска трябва да се загрее на водна баня или в микровълновата. С микровълновата внимавай, да не я направиш твърде течна, защото нищо няма да хване, трябва да е топла, не гореща.
Първоначално написано от Rebirthing
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...