Знам, че има N такива теми, ама реших, че мога и аз да пусна своя.Проблема при мен е, че изникна от скоро (една година някъде, откакто започнах да се занимавам със спорт по-стабилно), отначало обилното потене след тренировка го приемах много добре, като признак за свършена добре работа, проблема обаче е, че от това лято насам много обилно взех да се потя и то кажи-речи само под мишниците..Айде, лято, приемливо голяма жега, ама ето, че времето взе да става студено, а проблема си стои, макар и леко намалял.Въпреки, че навън е кучи студ пак се потя.Случвало ми се е да излизам междучасието по тениска, да настръхвам, чак, от студ и пак - под мишниците съм сигурно с 3-4 градуса по-топъл отколкото по цялото ми тяло и се потя.Без значение дали правя нещо или само си стоя без да ми е горещо се потя.Имам чувството, че кожата около мишниците ми не диша и затова се потя там (колкото и странно да звучи).Пробвах да спра дезодорантите, тъй като съм чувал, че именно те запушват порите на кожата - ама ефект йок.Всъщност потта не мирише, но все пак си е неприятно.
Съмнява ме, че е някакво пубертетно явление, хормоните ми не могат да си намерят мястото..Все пак съм в окото на пубертета.