- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тъжна съм,
Абе хора... как се спрявате със страданието, с мъката, с мизерията, която е навсякаде около нас? Като излезнете на улицата и видите прегърбената баба, която продава кокичета в подлеза, или бездомния човек протягайки ръка за помощ.. поглеждали ли сте в очите им за секунда? Бихте ли закъсняли за училище с 5 минути за да им помогнете? Аз лично се насълзявам всеки път когато се замисля над това. Има толкова болка, толкова самота в техните очи. А как бих могла да помогна на всички тях - и да помогна конкретно и за постоянно?
Защо седи майката на пода плачейки защото няма с какво да нахрани детето си, а зад нея се продават дрехи за 4000 лева?
Преди тези хора ми вдъхваха сила и кураж, виждах в тях толкова красота и сила, толкова живот, ала сега просто ме натъжават до степен, която не мога дори да обхвана напълно.
Нима не е очевидно, че това е грешно, много грешно.![]()
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Смея им се. МУХАХАХАХА
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
керемидите са твоето спасение!
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Такъв е живота...Ако имаш достатъчно амбиция можеш да постигнеш всичко,така че всъщност не съжалявам бедните хора...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
не стига, че си грозна, ми си и тъпа..Първоначално написано от icebulllet14
Първоначално написано от BladeDancer
Единствено за "бедните" майки не ми е жал ... като си знае положението, къде е тръгнала да се е*е като разпрана и да ми раждапреди да създадеш семейство, трябва да си финансово стабилен
Много обичам да ги гледам в лицето със цинично сините си очи и да им се смея злорадо, а ако ме погледнат ги гледам с омраза, отивам до тях и тихо им изсъсквам "МРАЗЯ ТЕ!". Ако са няколко го правя с всички един по един. След това сядам на някоя пейка, за да ги гледам и да им се смея. МУХАХАХАХА!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
е, е, само комплименти получавам от тебПървоначално написано от fen7asy
![]()
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Браво, само така!Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
недей така веПървоначално написано от StringTheoryPracticist
това е тъжно
помниш ли когато разказвах за бабата с магарето
горкото сигурно е мъртво
![]()
Aйде не днес..
Само тия тегави теми ми липсват. ;/
ти щото си прекраснаПървоначално написано от fen7asy
филмарка
ако трябва да се замисля за всеки такъв човек, който видя на улицата щях на нон стоп да рева в ъгъла от мъка..... наистина е ужасно, изобщо не знам какво да направя в такъв случай.... в мен не нося много пари, но като имам давам някоя стотинка....
nigga stole my bike
Точно... и най-лошото е, че е толкова изкуствено всичко...Първоначално написано от LovEsIckk
Точно.Първоначално написано от Greennight
Всички имаме проблеми - прави част от живота. Но ехо, има проблеми и проблеми, нали?
Как така за съчуствие не можем да говорим?? Та какво ни прави Хора, ако не то?
Не разбирам, съчуствието би трябало да е толкова натурално и нормално, колкото да отидеш да се изпикаеш.
Дори животните понякога го показват, как така да го забравим? ;o
Каквото и да се говори, колкото и да се говори, нещата няма да се променят.
Тук всеки ще се изкара светец , всеки ще се изкара добър..може би втората Майка Тереза, а всъщност нещата стоят по съвсем различен начин.
най ми става тъжно като видя 14 годишно голо чаве и като му погледна в очите едни такива, с разширени зеници и жално си вади запалка и ме пита: бате имаш ли лъжица ?![]()
n00bs
Бе... не знам, не искам да звуча като поп балада, ала толкова да е зле всичко, толкова... само да се опита човек да види и да разбере и веднага ще тe удари като мокър парцал болката.Първоначално написано от LovEsIckk
И ми е много трудно да повярвам, че всичко това ще продължава, че няма утре да спре..![]()
Аз проявявам съчувствие попринцип предимно към приятели и близки.Щото иначе откъде да знам,че човека който съжалявам и ми изглежда,че съдбата е против него всъщност не е някой олигофрен дето допреди 1-2 години е правил всякви идиотщини...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Е не,това е най-тъпото след това да си казваш ''той сам си го е направил така,да страда сега..''Първоначално написано от Greennight
ти виждала ли си я?Първоначално написано от horacio
преди си беше сложила нейна снимка за аватар.. и мегибоом ли кой там беше и каза, че е грозна.. и почти целия форум подкрепи и си беше така де ;d апък като съм филмарка кво? поне ми е интересно.. апък за тва че не съм прекрасна.. ами някой беше казал.. не е нужно да си художник, за да критикуваш картините. така че ур аргумент ис инвалид.
Първоначално написано от BladeDancer
не се карайте,успокойте се
правете секс и се усмихвайте
маймунки
Разочаровате ме! Можете и повече...![]()