djipsito, това е точно наивно детско мислене в стил: Ама на мен няма да ми се случи. Хората са добри.
Нищо ни няма на манталитета. Съвсем нормален си е. Може да имаш късмета да случиш на свестни хора, да. Откъде, обаче, можеш да си сигурна дали е такъв? Защото един единствен път стига да сбъркаш, за да си отнесеш последствията. Това, че още нямаш този лош късмет, не значи, че вечно ще ти върви.
Аз не се надувам, когато някой ми каже нещо мило (има доста примери в темата със свалките, която ти спомена): ако съм обвързана, отказвам деликатно, ако не съм вече зависи от куп други неща и преди всичко подхода. Ако за теб: "Искаш ли да ти го вкарам анално?" е началото на добро запознанство, значи имаш странни разбирания за бъзик и забавно. Едно е някой да те заговори по нормален начин в нормално време при някакви логични обстоятелства. Съвсем друго е някакъв да ти дойде нахакано и да ти изцепи: Ай се е*ем.
Няма нужда да ти е жал за това докъде се било стигнало. На мен ми е жал, че във времена като тези още има хора, които вярват на всеки. Имам познати с подобно мислене. Някои от тях си патиха доста яко по този случаи.