- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предлагане на секс директно на непознати момичета
Значи тука няколко потребителя ми се изреждате да ми казвате кви неща на кого са се случили, Красни Поляни и разбити коли и тва не ви струва като поведение в джунгла ? Интересно. Сиси, аз не наричам България джунгла, а определям поведението на някои хора като такова.
Мога да кажа милион неща, просто са много далеч от темата на автора. Изразих си вече мнението по някои от примерите му, които ми се сториха забавни и смешни и казах, че бих отвърнала на майтап. Не видях никъде да пише за нападения и изненади в тъмното. Изумих се на изблиците ви и на тва, че някои от вас се правят на много оборотни, понеже не го разбирам тва поведение. Някой да се пошегува (без да е по просташки начин) и аз да го зашлевя. Защо ? Интересно ми е много, хванал ли ме е, натиска ли ме, по дупките ли ми бърка, плюе ли ме, кво ми прави, че аз да го УДРЯМ !? Повече ли съм от него ? Знам ли го той как ще реагира на шамара ? Тва не е глупаво, така ли ?
Тва, че веднъж се е случило да ме изпрати непознат до нас, не значи, че се случва системно. Преценила съм, станало е. Още мърдам.
Мен не ме е страх от непознатите, които ме заговарят в тъмното и вървят до/зад/пред мен, по-скоро се плаша от тези, които си мълчат и действат без приказки.
Навсякъде могат и се случват лоши неща. И мен веднъж за малко да ме ограбят и то в пълно с народ кафе, два дни след Коледа. И то човек, който преди тва ми е поискал цигара и му дадох с усмивка. Мои приятелки също са ги нападали посред бял ден, не мъже, а жени. Никой не е застрахован от тези неща, няма значение кога и къде. Не е въпроса в тва да се доверяваш лекомислено на всеки срещнат, а да не се държиш като животно с всеки, който те заговори.
Скоро ми лепнаха прякор Дора Габе и мога още 100 неща да напиша, просто мисля, че е излишно и че се разбрахме.![]()
Първоначално написано от antifashionshit