No need to ask
He's a smooth operator
трябва ми наистина сигурно мнение, щото не искам да се прее*авам![]()
като начало за самата марка, до сега не чух някой да е оставал с лошо впечатление
иии понятие си нямам по принцип от такива неща, трябва ми здрава машинка, за вкъщи, за всичко![]()
No need to ask
He's a smooth operator
може да предлагате и други, цената до 1500-2000![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Идеален е, аз имам от тази серия, има модел и с core i7, което е към 1400. Марката е стабилна иначе също.
Доста добра серия на Дел. Заслужава си напълно.
лаптопта ми е такъв
по принцип съм доволен, мн е стабилен ама и много грее и трябва често да се чисти
иначе не мисля, че ще сбъркаш, ако си го вземеш
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
За какво ще ползваш лаптопа предимно ? Игри тежки ще играеш ли ? Някакви по-тежки програми, които искаш да ползваш ? Вижда,, че отделяш доста пари (до 2000 лева), но ако няма да се натоварва сериозно не си заслужава да се купува прекалено силна машина![]()
Майка ми има такъв и мисля, че е доволна. батерията му е издържлива и всичко му е ок, за разлика от прредишния койото беше MSI. ТЯ го има вече от 1 год и нищо му няма, да чукна на дърво !! Но според мен има лаптопи на други по-хубави марки на много по-ниски цени, но все пак решението си е твое !! Но какъв лаптоп искаш зависи и от това, за което ще го ползваш, например мисля че този лаптоп не става за много тежки игри, но все пак какво разбирам аз от лаптопи !!!
Вярвай в мечтите си !
съжалявам, че не съм отговорила на време![]()
спрях се на тази марка и предпочитам да дам повечко парички, но и да си заслужава![]()
значи предполагам, че ще е този.
игрички не играя много, но може да дръпна NFS или SIMS ии това е май![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Те хората Crysis II цъкат на него ;]
Ще ти вървят игричките, пък батерията издържа около 5 часа гледане на филм.
Вземай го, но не и от техномаркет
Абе хора това е най-ниският клас лаптопи на Делл. Колкото и да е хубава марката, самият лаптоп на модела не е много сполучлив. То Crysis тръгва, да, но на какви температури ? Той лаптопът при тежка игра държи над 75-80 градуса и точно след 2 години ще се разлепи цялото дъно и всичко покрай него и дотам с INSPIRON-а. Има много теми за този модел на ДЕЛЛ, че грее и други оплаквания. Ако бюджетът е до 2000 лева, то този лаптоп определно не е подходящ. Виждам, че авторът на темата е момиче, и предполагам, че няма да играе много тежки игри.
Предлагам този лаптоп - http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/...25792200692332
ПП: Авторката да каже запалена геймърка ли е, защото за тези пари може да се вземе по-слаб лаптоп, но много по качествен, изпипан и здрав![]()
ХАХАХХАЗнаеш ли изобщо нещо за леново или просто си чувал от баба и дядо и си попил наготово ?
За 6 гб рам 2.4 Ghz Процесор не е ли малко ?![]()
Only God Can Judge Me !
Малко е(евтино) да, но е доста по добре от INSPIRON. Пак казвам, ако авторката няма да играе най-новите и тежки игри има много по добри лаптопи, които си заслужават, но по-слаби. Все пак предлагам бърз компютър, защото виждам, че тя иска такъв, въпреки че в този ценови диапазон НЕ може да намери качествен геймърски лаптоп.
ПП: Като погледнах отново нейното предложение, забелязах че INSPIRON-a не е толкова мощен. С тази 525M на Нвидиа... Веднага мога да предложа друг по-слаб лаптоп в сравнение с Lenovo-то, но доста по качествен.
И аз си мисля, че е малко, защото моята печка е 4 гб рам и 2.6 GhzПървоначално написано от PonxY
![]()
![]()
Only God Can Judge Me !
Чааакаймалко като пари или производителност. Аз говоря малко като пари... един вид, че не е много скъпо.
Имал съм си общо с Леново и изобщо не съм доволен от качеството на тази маркаВъпреки че позападат твърдо си държа на HP
Имам 2 HP-та и съм много доволен. Имал съм допир с 2 Lenovo-та и съм останал с доста добри впечатления. Също съм работил на XPS и съм оставал изключително доволен![]()
Moмче, току що каза, най-голямата глупоcт в този раздел. По-добре не давай акъл.Първоначално написано от JuStIc3
Ако имаш едно 6000лв излишни си вземи Dell Alienware M17x
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Много взехте да се изхвърляте. Inspiron-а държи температури под 50 градуса, когато на него са пуснати стандартни приложения и се гледа филм. При сериозно натоварване на видеокартата достига до 70 градуса. Има един кофти проблем само. Лаптопа е нисък, разстоянието между него и бюрото примерно е твърде малко и при по-високо натоварване не може да поеме толкова въздух и за това достига 70 градуса (което въпреки, че е напълно в нормите). При леко повдигане се наблюдава понижаване на градусите до 65, а ако си купите подложка, сигурно ще паднат до 60. Набичете Crysis II на десктоп с подобна видеокарта, да видим тя колко ще държи?