- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм...
Хмм харесвах едно момче миналата година (и го харесвах МНОГО) и тогава направих няколко опита да говоря с него ,говорихме си кратко няколко пъти и останалите пъти ме игнорираше(абе ник'ъв интерес просто:Д)..и аз си викам няма да ставам desperate и спрях всякакъв контакт с него след 1 месец опити. тази година разбрах ,че тогава(когато се опитвах да го зарибя:Д) е бил във сериозна връзка с някакво момиче от 2 години и си я обичал много(скъсали са преди 9 месеца някъде) ..и тая година ме зяпа ПОСТОЯННО, чак ми става неудобно дали ми няма нещо ама като се видя в огледалото и вс ми е наред ,а аз винаги отвръщам поглед от него ,и се опитвам да не го гледам въобще..и ся съм супер объркана ,да отида ли да го питам 'кво ме гледаш?"![]()
или да изчакам той да ме заговори или да го забравя, wtf ..и двамата сме на 16.....
![]()
е леко ще е тъпо да отидеш и да му изтърсиш.. абе какво си ме зяпнал.. заговори го просто
Изчакай той да те заговори.
Кучка съм била ?!
Всеки си има характер..!!
Уличница съм била ?!
Ее..по покривите ли да вървя..!?
Всяка вечер съм била с различни мъже..!!
Ми откъде да ги взема еднакви..?!
Спала съм с мъже..!!
тЕ Оставят ли те да спиш ;d ?!
Ти го заговори.
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Можеш да го заговориш ако искаш, но не го питай защо те гледа. Аз ти препоръчвам да почакаш още малко той да направи първата крачка. Не му се натрапвай. Големият въпрос всъщност е - ти харесваш ли го още?
Ако трябва ти да чакаш...,вземи нещава в ръце!
Според мен,момчето има интерес.Все пак,остави го той да направи първата крачка.Достатъчно си опитвала преди,че и сега да проявяваш самоинициатива.Успех!![]()
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
Остави го малко да се мъчи, не му се поднасяй на тепсия сега. Ще реши, че щом ти свирне, ти веднага ще му отговаряш. Ако наистина много си пада (не е само за едното), ще те потърси той. В момента може би само те пробва, така че отвръщай му на погледите (не всеки път), даже може да му се усмихнеш 1-2 пъти, но дотам. То ще си проличи какво му е отношението! Успех!![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Отиди при него, забий му един шамар и му кажи "К'во си ме зяпнал!" ОМГ!
Общо мнения: 42
[0,00% от всички / 42,00 мнения на ден]
Вижте всички мнения на mariefever
БОЖЕ МОЙ!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
![]()
![]()
![]()
Чудя се на много хора в този форум....!!!!
Значи на 16 години . . преди 9 месеца , се е разделил с приятелката си(с която са ходили 2 години) ... значи на 13 години е тръгнал с някаква.. та каква любов тогава?.... И ти си мислиш,да предприемеш първата крачка..защо??? защото преди време не ти е обърнал внимание,а сега те зяпа... Малко по стегнато моля! ... Момиче си все пак...ако не искаш да те мислят за лесна,стой и гледай той какво ще направи .. Не е нужно всеки път когато те погледне да си отдръпваш погледа... просто го погледни.. и ако ви се засекат за по-дълго погледите..значи има за какво да те гледа,знаеш ли .. може пък да е осъзнал какво би имал преди време и с ега да иска да е с теб ;Р
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Изчакай го сам да те заговори.![]()
ти нали имаше гадже ма, даже вчера пусна клип с него
яко фейл![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Блаа, к'во трябва да е тва горе?
Вампирката, лолз.Първоначално написано от PinkPan7her
cyanide smells nice