- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така? / Vol. ***/
Съученик.
Теодор?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
бивш съученик
Иван?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
един познат
Стефан ?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
2ма познати
Боряна ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Братовчедка.![]()
Христина?
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Познат
Николай
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Двама познати и един бивш
Теодора
Братовчедка, приятелка и няколко познати
Тобиела?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
никой :д
Мартин?
съученик
Елена?
сестрата на баба ми
Стилияна ?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
не познавам
Камелия?
Приятелка
Сияна?
познат
Мария?
Една позната и Леля ми
Вилислав
познат
Петър?
Едно момче от стария ми клас
Симеон
някво лапе
Марин?