- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем с гаджето ми!
Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?
Имахме и полов живот вече.ПОМОГНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! ;( ;( ;(
Споделяйте си, говорете, общувайте.
За друг начин да преодолееш съмненията си не се сещам. Явно комуникацията ви куца.
А и другото което е винаги като я питам искаш ли да правиме секс и тя оо мързи оо и ми се тръшка!Първоначално написано от Sh@d0w
И ние с гаджето ми бяхме така и също имахме проблемис родителите ни,но сме си все още заедно.Аз съм момиче и знам какво иска приятелката ти,обръщай и максимално внимание,споделяй с нея,казвай и че много я обичаш и че тя е момичето за теб,гушкай я,забравете всички проблеми...![]()
Истинската любов е само една,
но разбитите сърца са много!!
Проблема не е такъв ,че мойте или нейните родители да имат нещо против нас проблема и друг.Аз много си я обичам и споделям всичко с нея обръщам и внимание ама мисля ,че ми е изневерилаПървоначално написано от Nqnko1995
Общуването му е майката.
Ти не говориш ли с нея на тези теми? Ако не,то сега е момента.
Ми питай я,ако не ти обърне внимание проблемът е в нея...и може би не е за тебПървоначално написано от grebeca
Ами говориме си опитвам се да я притисна и да изплюе камъчето и да разбера дали ми е изневерила.Тя постоянно ми отричаПървоначално написано от iiordanova
Ами тя ми обръща обаче ,че по поведението си ми е изневерилаПървоначално написано от Nqnko1995
Хубу де,как точно разбра че го е направила?Може би си си вкарал параноя,щот може би от тва се срахуваш...да не го направи..![]()
Точно това е винаги съм се страхувал да не ми изневери гаджето ми защото после супер много страдамПървоначално написано от Nqnko1995
И мен някой така да ме пита и мен ще ме мързиПървоначално написано от grebeca
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ако го е правила и преди може и да го е направила отново,и ако се държи студено значи не и пука...най-добрия начин е да седнете и да поговорите какво мисли да прави с живота си и дали те обичаПървоначално написано от grebeca
Пожелавам ти успех!
Е незнам какво толкова пречи друг ли има какво?!Първоначално написано от kyon
Мерси много ще опитамПървоначално написано от Nqnko1995
![]()
Не знаеш как да си поискаш, не че има друг..Първоначално написано от grebeca
На жените не ни се прави 27/7 секс като при Вас, мъжете.
Започни да си искаш както трябва и ще ти пуска.
На колко години сте?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
На 16 сме и дваматаПървоначално написано от kyon
Най-добре седнете и поговорете.Изяснете се! След като се съмняваш във верността й предполагам,че има причина за това.Попитай я директно,дали наистина те обича и дали ти е изневерила.Пожелавам ти успех!![]()
EDIT .. Относно секса ... Предразположи я по някакъв начин.Изненадай я.Така директно "искаш ли да правим секс", няма да доведе до нищо такова.Трябват ти действия,не думи!
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
тя дори да ти е изневерила никога няма да си признае(защото знае ,че нещата м/у вас няма да са същите след това) ,колкото и да я притискаш. затова просто забрави и и дай още един шанс, ако пак се провали(изневери ти) скъсай с нея. и защо си мислиш ,че ти е изневерила,имаш ли доказателства ,или просто така?!
Мерси многоПървоначално написано от purplerainn
Ами по държанието съда мисля , че и това е причина като я попотам искаш ли да правиме секс и тя ми отказва и мисля , че има другПървоначално написано от mariefever
Абе брат ако си имате доверие няма от к'во да се спичаш. Просто не си сигурен в себе си, че можеш да я задържиш. Аз бях преди така и постоянно си мислех, че ми е изневерила , сънувах всяка вечер как ми изневерява но като ми дойде самочувствието и сега няма спиркаИмай малко доверие в себе си, както и в нея! Тя ако наистина те обича ще ти каже ако ти е изневерила просто защото ще и стане гадно. Но ако НАИСТИНА много те обича НЯМА да ти изневери!!!
![]()
Прав си брат така е , но преди съм бил нараняван стотици пътиПървоначално написано от BeFree
Заеби преди! За к'во живееш в миналото? Живей си в настоящето. Нараняван си бил от разни мърши (с извинение), които не знаят какво искат. Живей за мига, зарежи преди!