- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем с гаджето ми!
Ще опитам дано станеПървоначално написано от BeFree
![]()
Да аз съмПървоначално написано от fenkaaa
Не се сдухвай ! На 16 си човек! Sweet sixteen !!! Живей си живота,изкарвай си яко,учи (макар и да не искаш) , ходи по купончета, сменяй мацки защото като те смаже истинския живот няма да имаш време за тва и ще съжеляваш,че си пропилял най-яките си години във въздишане по разни кифли! Достойната ще дойде един ден. Рано или късно!
Момче....разговорите и общуването не се свеждат да там ''искаш ли да правиме секс''и до там.Първоначално написано от grebeca
И аз да съм,и аз ще ти откажа.
Явно не умееш да общуваш и нямаш подход.
Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.
Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!
Ами да правиме секс и кво да и се нахвърля и да си помисли гледай го па тоя само за тва мисли а не е така!!!Аз почвам нали да си я опипвам и така на татък обаче тя ми каже А НЕ НЕ НЕ и кво к**!!!Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от grebeca
Твоят отговор е във душевното ти излияние.
Карате се за глупости.
Едва ли те обича.
Безраличен си и.
Няма желание за секс.
Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ами тя ми казва , че ме обича супер многоПървоначално написано от Verminaard
А показва ли го?
Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.
Ами мисля ,че Да защото колкото и да е глупаво и тъпо ( с извинение) 2 пъти бягахме от вкъщи ( дълга тема за която немисе говори )Първоначално написано от PinkPan7her
Говори с нея какво очаква от връзката ви в бъдеще, а не дали ти е изневерила. И да го е направила, вече е минало и няма какво да направите, така че гледай напред.Просто се изяснете какво искате и ако не е едно и също нещо, не си губете времето... и 'не ми се' са 3 думи, а не една.