.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Заеби преди! За к'во живееш в миналото? Живей си в настоящето. Нараняван си бил от разни мърши (с извинение), които не знаят какво искат. Живей за мига, зарежи преди!
    Ще опитам дано стане

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да не си приятел на това момиче,което е пуснало тема "Как да му обесня"

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Да не си приятел на това момиче,което е пуснало тема "Как да му обесня"
    Да аз съм

Не се сдухвай ! На 16 си човек! Sweet sixteen !!! Живей си живота,изкарвай си яко,учи (макар и да не искаш ) , ходи по купончета, сменяй мацки защото като те смаже истинския живот няма да имаш време за тва и ще съжеляваш,че си пропилял най-яките си години във въздишане по разни кифли! Достойната ще дойде един ден. Рано или късно!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от grebeca
    А и другото което е винаги като я питам искаш ли да правиме секс и тя оо мързи оо и ми се тръшка!
    Момче....разговорите и общуването не се свеждат да там ''искаш ли да правиме секс''и до там.
    И аз да съм,и аз ще ти откажа.
    Явно не умееш да общуваш и нямаш подход.

anonymous708973
    Guest
    Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
    Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.

Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Съветът ми е да седнете и да поговорите зряло, с равен тон, без да я обвиняваш и да й задаваш тъпи въпроси. Просто я погледни и й кажи, че ако не изпитва същото, е по-добре да се разделите и че за теб това е вариантът.
    Едва ли ще можеш да го направиш, но опитай.

Правите ли секс? И защо, за Бога, я питаш?!
    Ами да правиме секс и кво да и се нахвърля и да си помисли гледай го па тоя само за тва мисли а не е така!!!Аз почвам нали да си я опипвам и така на татък обаче тя ми каже А НЕ НЕ НЕ и кво к**!!!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Имам проблем с гаджето ми!

Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
    Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?
    Имахме и полов живот вече.ПОМОГНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! ;( ;( ;(

Твоят отговор е във душевното ти излияние.
    Карате се за глупости.
    Едва ли те обича.
    Безраличен си и.
    Няма желание за секс.
    Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Re: Имам проблем с гаджето ми!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Такам .. Искам да споделя с вас проблема си с мойто гадже и ако може да ми помогнете по накакъв начин.
    Проблема е ,че се караме доста често за глупости и аз не и вярвам много за някои неща.Имам чувство ,че ми е изневерила и няма вече интерес към мен и ,че съм и безразличен а колкото дали ме обича ЕДВА ЛИ!!!Имахме 2 ОГРОМНИ ГРЕШКИ , който направихме и страдаха родителите ни но немисе говори затова дълга тема е.Въпроса ми е следния:Какво да направа за да сме си заедно и да не се съмнявам в нея?
    Имахме и полов живот вече.ПОМОГНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! ;( ;( ;(

Твоят отговор е във душевното ти излияние.
    Карате се за глупости.
    Едва ли те обича.
    Безраличен си и.
    Няма желание за секс.
    Имаш съмнения за изневяра и въпреки че голото съмнение никога не е повод,като вземем предвид горните четири точки -> махай я.
    Ами тя ми казва , че ме обича супер много

anonymous708973
    Guest
    А показва ли го?

Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А показва ли го?

Еми, така си я научил. Нормално е да не иска да правите секс нон-стоп (винаги има кофти моменти, цикъл и прочее), ама ако приятелката ти се дърпа всеки път, като тръгнеш да правиш нещо... не виждам причина да стоите заедно.
    Ами мисля ,че Да защото колкото и да е глупаво и тъпо ( с извинение) 2 пъти бягахме от вкъщи ( дълга тема за която немисе говори )

Говори с нея какво очаква от връзката ви в бъдеще, а не дали ти е изневерила. И да го е направила, вече е минало и няма какво да направите, така че гледай напред.Просто се изяснете какво искате и ако не е едно и също нещо, не си губете времето... и 'не ми се' са 3 думи, а не една.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си