Първоначално написано от
imamkrasivouho

Първоначално написано от
HolyShit
И какво? сигурно ще кажеш квото секи "пробвала съм какво ли не бла бла бла не става бла бла ,дрънкан глупости бла бла вместо да изям 2 кила ориз бла бла" ...........

+
А и смятам, че за 160см, 40 кила биха изглеждали добре...
Не, няма да го кажа, защото не съм пробвала какво ли не все още :р
Някой път нещата просто опират до ген и няма какво да направиш. Аз от 13 годишна до сега не си спомням да съм била повече от 43 килограма МАКСИМУМ !! Като дръпнах на височина, килограмите се стопиха до 40 и така си стоя. Чат-пат има променливост, обаче не стига до повече от 43 кг.
И добре стои, да. Не е като да си грозно слаб или анорексичка (въпреки че личния ме прати на психолог точно щото ме помисли за такава, ама аз не съм виновна, че тук са свикнали да гледат търкалящисе жени, нали..), въпроса е там, че на мен лично не ми харесват коментарите "много си слаба", "няма ли да качиш малко кг" и т.н и в един момент почвам да си набивам някви комплекси, а се харесвам иначе и което е по-важно, чувствам се много добре и съм здрава. Моята мания за качване на някой друг килограм идва от чисто естетически вид и от тва да спрат да ми натякват колко съм слаба.