- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хей момичета...Как бихте свалили непознат симпатяга??
Да предположим че сте на почивка в чужбина...излизатее с 2 приярелки на бар....забелязвате доста симпатичен пич ...как бихте го заговорили...но така че определено да ви запомни като...уауу))[/b]
За какво ни е притрябвало, ако е пич за една вечер да ни помни?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ако не за друго..то за собствено удовлетворение...самочувст ие ако искаш го кажи![]()
Хм.. не знам, но си го представям, че съм секси облечена .. забавно ми е, той е леко на градус.. отивам сядам до него.. отпивам от питието си.. и му говоря миличко..
Но не знам дали това би го запомнил, защото няма да има как да го разбера..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ако сме на купон и съм пияна,отивам и го целувам якоовинаги е работело. ако съм трезва просто отивам и флиртувам с него.
![]()
Ще отида при него ,ще му предложа да го черпя питие. / Това е нещо,което повечето мъже не очакват от жена. / После ще го заговоря на някоя интересна тема,ще флиртувам и така...![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
отивам и танцувам близо до него, гледам го, кълча се... тва е достатъчно
много ми е интересно как, аджеба, ще си говорите в бар?малко шумничко така не ви ли идва...
all day... all night... what the fuck?!
Има разлика м/у бар и дискотека.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
хах, личи си кой къде предпочита да ходи.Първоначално написано от Azoria
единственият бар, в който съм стъпвала, беше караоке и пак си беше шумно като в дискотека.
Е не знам,аз не ходя по дискотеки. Но баровете и клубовете,които посещавам не са толкова шумни,че да не може да се води разговор....Първоначално написано от ScarletBite
В крайна сметка до разговор трябва да се стигне както и да го погледнем.![]()
Отивам и го целувам. След това му цепя един шамар и си тръгвам. Определено ще ме запомни като 'уауу'.
Зависи колко е привлекателен. Каквото дойде на момента, това ще е тактиката. Така без да се е случило, нищо не мога да си представя.
И спря да се върти за миг земята..
ей тва е яко!Първоначално написано от xoxi
при следващото си отиване някъде, където не ме знаят, ще го пробвам.
![]()
Ами... мисля, че в повечето случаи е достатъчно да му засечеш погледа няколко пъти.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не,не,не.Нея идеята и е хем да се напие и да му подскача на лоста за една вечер,хем тоя да я 'запомни' - съответно (според нея) да се елиминира фактора на 'кypвa съм,ама щом той ме е запомнил не съм'.Първоначално написано от kyon
Женска логика - always makes me laugh.[/quote]
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не разбирам идеята. Искаш да излезете втори път (поне) или просто искаш да разказва на приятелите си, как няква готина мадама го е "забила" в бара?Първоначално написано от chocomelange
Аз, ако съм, удрям две за отскок (и смелост) и отивам да си говорим. Не ми се е случвало, ама ми звучи точно като нещо, което бих направила.![]()