.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: бягане..

бягане..

Някъде из нета бях прочела за бягане на място. Знаете ли дали помага за отслабването, защото прочетох, че имало някакъв ефект ако се бягало към час така / може и по малко но не помня /

Супер фен Аватара на HolyShit
    Какъв ефект?

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Какъв ефект?
    http://www.bb-team.org/forums/viewthread/2008 Тук някои хора са писали че са отслабнали

Хах Смешна работа си е за мен.Искам да кажа,че ако трябва да сравим бягане на място с бягане на стадиона ,едното е като да теглиш каруца,а другото е като да теглиш кораб.

Хах Смешна работа си е за мен.Искам да кажа,че ако трябва да сравим бягане на място с бягане на стадиона ,едното е като да теглиш каруца,а другото е като да теглиш кораб.
    Е да, немогат да се сравняват двете неща. Само исках да знам дали мъъъъничко има ефект от това, защото зимата малко не ми се бяга навън на студа а за повече фитнес уреди в къщи място нямам

Няма ли друга алтернатива - прави

Няма ли друга алтернатива - прави
    Как така друга алтернатива .. не разбрах

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    mp3 player, добро облекло, и в парка или в залата на пътеката.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

http://www.bb-team.org/exercise/4138...#axzz1duJal74E

Нещо за вкъщи! Само изглежда просто, ама я направи 100 за време и ще бягаш през крив макарон . Моят резултат (chest to ground) е 7 минути
    Does the pain weigh out the pride..

Цитирай Първоначално написано от kini
    http://www.bb-team.org/exercise/4138_burpee#axzz1duJal74E

Нещо за вкъщи! Само изглежда просто, ама я направи 100 за време и ще бягаш през крив макарон . Моят резултат (chest to ground) е 7 минути
    Проблема ми е само че не мога да правя лицеви опори ... освен без тях

Купи си въже и скачай. По-ефективно е от бягането на място

Цитирай Първоначално написано от BeFree
    имам въже но няма как да скачам защото се закача по абажура

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    mp3 player, добро облекло, и в парка или в залата на пътеката.
    Или на стадиона Предпочитам това,отколкото да бягам на място вкъщи като идиот на място...и да не се знае дали има вообще някакъв ефект
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от mim553
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    имам въже но няма как да скачам защото се закача по абажура
    Разбираемо и познато, но според мен разликата между скачане на въже и скачане без въже е по-малка, отколкото бягане на стадиона и бягане на едно място. Мисълта ми е, че за да завъртиш въжето ползваш мускулите на ръцете (главно), а те не мисля, че са такива, за които се изискват много калории. Тоест по-добре си скачай на едно място според мен =]]]

Цитирай Първоначално написано от mim553
    Е да, немогат да се сравняват двете неща. Само исках да знам дали мъъъъничко има ефект от това, защото зимата малко не ми се бяга навън на студа а за повече фитнес уреди в къщи място нямам
    mim553 извинявай, но ще ти го кажа в прав текст

Щом нямаш волята да излезеш през зимата да бягаш, то ти няма да имаш волята да свалиш килограми с каквото и да било упражнение.

Взимаш си дълъг не прилепнал анцуг, маратонки, дълги спортни чорапета, спортен сутиен, тениска/поло, дебел суичър или тънко якенце, шапка и ръкавици задължително, по желание шалче през носа и устата и отиваш да бягаш - нямаш си идея колко е освежаващо и приятно..

То и аз нямам воля да бягам през зимата хахах .. Мими става и без лицеви. Прочети и за методът "Табата". Във къщи също можеш да си изваяш тялото по много начини!!!
    Does the pain weigh out the pride..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си